Υποβρύχιο Titan: Αυτά είναι τα συντρίμμια που βρέθηκαν

Ένα πλαίσιο προσγείωσης και ένα πίσω κάλυμμα από το υποβρύχιο φαίνεται ότι είναι τα συντρίμμια που βρέθηκαν πριν λίγη ώρα στην περιοχή έρευνας κοντά στον Τιτανικό, όπως είπε στο Sky News ο εμπειρογνώμονας David Mearns και φίλος δύο εκ των επιβατών του υποβρυχίου.

Ο Mearns διευκρίνισε ότι είναι μέλος μιας ομάδας στο WhatsApp στην οποία συμμετέχει η Λέσχη Εξερευνητών και ο πρόεδρος της Λέσχης επιβεβαίωσε την είδηση για τα όσα βρέθηκαν.

«Και πάλι πρόκειται για ένα αντισυμβατικό υποβρύχιο, αυτό το πίσω κάλυμμα είναι το μυτερό άκρο του και το πλαίσιο προσγείωσης είναι το μικρό πλαίσιο πάνω στο οποίο φαίνεται να κάθεται» είπε, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για το υποβρύχιο Titan.

«Το κύτος δεν έχει βρεθεί ακόμη, αλλά έχουν ανακαλυφθεί δύο πολύ σημαντικά μέρη του όλου συστήματος και αυτό δεν θα μπορούσε να βρεθεί αν δεν είχε κατακερματιστεί» πρόσθεσε.

Ο κ. Mearns μίλησε επίσης για το φέρινγκ (αεροδυναμικό κάλυμμα) του υποβρυχίου – που έχει σχήμα ουράς ψαριού – και είπε: «Εάν το φέρινγκ έχει αποκολληθεί και το πλαίσιο έχει αποκολληθεί – τότε κάτι πολύ κακό έχει συμβεί σε ολόκληρη τη δομή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν έχουν βρει το κύτος του οποίου οι άνδρες βρίσκονται μέσα».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Φωτοβολταϊκά: Εκκρεμεί η αυτοπαραγωγή για πολυκατοικίες και επιχειρήσεις...

Η κλιματική κρίση κρίνει τα εν Δήμω

Φωτοβολταϊκά: Εκκρεμεί η αυτοπαραγωγή για πολυκατοικίες και επιχειρήσεις...

Επικεφαλής του δείκτη MSCI Greece

Φωτοβολταϊκά: Εκκρεμεί η αυτοπαραγωγή για πολυκατοικίες και επιχειρήσεις...

Τρομοκρατικές επιθέσεις σε τζαμιά

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν...

Λεωνίδας Κακούρης – Το Ναυάγιο: «Χορδές που δεν θα ήθελες να αγγίξεις»

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης και δύναμης ψυχής με φόντο...