Υπόθεση Μπελέρη: Κόντρα Πλεύρη – Ηλιόπουλου στο Twitter

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρωην Υπουργού Υγείας και βουλευτή Α’ Αθηνών Θάνου Πλεύρη και του Νάσου Ηλιόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε το ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την άμεση απελευθέρωση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Η κόντρα Πλεύρη – Ηλιόπουλου

Το tweet του Θάνου Πλεύρη αναφέρει ότι:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο @n_iliopoulos άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος από την πλευρά του απάντησε:

«Ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η «Ανοιχτή Πόλη» από κοινού με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος», με τον πρώην υπουργό να επανέρχεται: «Ο @n_iliopoulos καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει».

Εξοργισμένος ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε:

«Ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις «κατά» στα πρακτικά έλα να μας πεις», με τον Θάνο Πλεύρη να αναφέρει: «Κε Ηλιοπουλε μην ταράζεστε και βγάζετε τον εαυτό σας. Όταν δεν ψηφίζεις υπέρ ενός ψηφίσματος το καταψηφίζεις γιατί εάν δεν ψηφίσει κανένας δεν περνά. Απαντήστε λοιπόν γιατί δεν το ψηφίσατε και συγκεκριμένα τι σας ενόχλησε στο ψήφισμα θα μας πείτε ή μόνο βρισιές;».

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει ότι οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή για την Αθήνα δεν στήριξαν το ψήφισμα.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Tupac Shakur: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του 27 χρόνια μετά

Η αστυνομία του Λας Βέγκας στις ΗΠΑ συνέλαβε έναν...

ΟΑΚΑ: Κλείνει μέχρι νεωτέρας, επικίνδυνο το στέγαστρο Καλατράβα

Τους λόγους που αναστέλλεται η λειτουργία του «Σπύρος Λούης»,...