Υπάλληλος fast food άνοιξε πυρ σε οικογένεια – Τσακώθηκαν για μια μερίδα πατάτες

Ένας πελάτης διεκδικεί έως και 1 εκατομμύριο δολάρια από την αλυσίδα fast food Jack-in-the-Box στις ΗΠΑ, καθώς μία εργαζόμενη άνοιξε πυρ σε αμάξι, κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας για μία «ξεχασμένη μερίδα τηγανιτές πατάτες».

Αναλυτικά, κατά το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2021, ο Άντονι Ράμος από το Μαϊάμι όταν σχόλασε από τη δουλειά του, σταμάτησε στο drive-through της αλυσίδας fast food για να πάρει φαγητό σε πακέτο, μαζί με την έγκυο σύζυγό του και την 6χρονη κόρη τους, όταν ξέσπασε μία λογομαχία με μία υπάλληλο, σχετικά με τις τηγανητές πατάτες.

Ωστόσό, η διαμάχη αυτή πήρε μία ανεξέλεγκτη τροπή, αφού το συγκεκριμένο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα μόλις χθες, έχει καταγράψει την υπάλληλο να πετάει αρχικά αντικείμενα από το παράθυρο στο αυτοκίνητο της οικογένειας, πριν βγάλει ένα πιστόλι και αρχίσει να πυροβολεί προς το όχημα, με τον Ράμος να επιταχύνει και να φεύγει από το σημείο.

Στη συνέχεια, η υπάλληλος ομολόγησε την ενοχή της, αλλά ο Ράμος και η οικογένειά του μήνυσαν και την Jack-in-the-Box, με τον δικηγόρο τους να υποστηρίζει ότι η εταιρεία οφείλει να κάνει έλεγχο αναφορικά με τους εργαζόμενους.

«Είχα την κόρη μου στο πίσω κάθισμα, είχα την έγκυο γυναίκα μου, ήταν απαράδεκτο», δήλωσε ο Ράμος.

Σε μια περυσινή δήλωση, όταν και ανακοινώθηκε η αγωγή, ένας εκπρόσωπος της Jack-in-the-Box είπε ότι δεν σχολιάζουν νομικά θέματα, «ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν ανεξάρτητους ιδιοκτήτες franchise».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Γιώργος Καζαντζής στο ΒΗΜΑ: «Είμαι υπέρμαχος του όρου έντεχνο»

Ο Γιώργος Καζαντζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Συνθέτης του...

Τιμολόγια ρεύματος: Όσα πρέπει να ξέρετε σε 7 γραφήματα

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες έχουν εξελιχθεί τα νέα...

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του αύριο στο Caravel

Θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία,...