Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο βόλεϊ

Τα εισιτήρια για το σπουδαίο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη για τα ημιτελικά του Challenge Cup τέθηκαν σε κυκλοφορία το πρωί της Τετάρτης, όπως είχε ενημερώσει ο Ερασιτέχνης των Πειραιωτών.

Ο κόσμος των ερυθρόλευκων μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο για το πρώτο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και αναμένεται να γεμίσει το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Υπενθυμίζεται ότι είναι διπλοί αγώνες και ο νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» θα βρίσκεται στον τελικό.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη διάθεση των εισιτηρίων: 

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Τρίτη 7/2, 20:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (1/2) στις 10:00 και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Πούτιν – Σι Τζινπίνγκ: Η λιμουζίνα και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Ξεκίνησε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της επίσημης επίσκεψης...

ΗΠΑ: Φόβοι για ταραχές αν συλληφθεί ο Ντόναλντ Τραμπ

Πυρά κατά του εισαγγελέα Άλβιν Μπραγκ εξαπέλυσε η πολιτειακή...

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκρηξη στην Κριμαία – Καταστράφηκαν ρωσικοί πύραυλοι

Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι έκρηξη...