Βραζιλία: Τραγωδία σε κλινική αποτοξίνωσης – Εντεκα νεκροί

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε μια κλινική αποτοξίνωσης, σε μια κωμόπολη στη νότια Βραζιλία.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής στο Πάσο Φούντο, τον Ρικάρντο Ματέι, δέκα άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στο κτίριο και άλλος ένας πέθανε λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης, σε έναν από τους κοιτώνες της κλινικής που φιλοξενούσε περίπου 15 τοξικομανείς.

Δύο τραυματίστηκαν

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Από ξύλο

Ο Ματέι εξήγησε ότι η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις επειδή το κτίριο ήταν κατασκευασμένο κατά κύριο λόγο από ξύλο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται, όμως ο αρχηγός της πυροσβεστικής είπε ότι εικάζεται πως το πρόβλημα προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα ή δυσλειτουργία του συστήματος θέρμανσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Πωλείται η πρώην κατοικία της ελληνικής βασιλικής οικογένειας στο Λονδίνο

Προς πώληση έναντι του αστρονομικού ποσού των 39,5 εκατομμυρίων...

Στη Λαμία τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Δευτέρα 27 Μαρτίου, θα...

Συντάξεις – Επιδόματα: Εβδομάδα πληρωμών για τους δικαιούχους – Οι ημερομηνίες

Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Απριλίου,...

Τυνησία: Τουλάχιστον 29 νεκροί στο ναυάγιο με μετανάστες

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον είκοσι εννέα...