Βόρεια Μακεδονία – Το 65% των πολιτών πιστεύει ότι ο κορωνοϊός… δημιουργήθηκε «για να ελέγχει τους ανθρώπους»

Σχεδόν το 65% των πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας πιστεύει ότι ο κοροναϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο για τον έλεγχο των ανθρώπων, ενώ το 44% συμφωνεί ότι ο αριθμός των ασθενών με κοροναϊό έχει αυξηθεί επειδή δόθηκαν χρήματα για να καταγραφούν άνθρωποι που δήθεν πεθαίνουν από αυτή την ασθένεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα euractiv.gr, το 46% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ιοί και διάφορες τοξίνες ψεκάζονται από αεροπλάνα.

Αυτά είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης «Ο άνθρωπος του λαού: Ανάλυση της κοινής γνώμης για τα πολιτικά αιτήματα των πολιτών» που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Societas Civilis (IDSCS) σε συνεργασία με το Προεδρικό Κέντρο Πολιτικής Εκπαίδευσης (PCPO).

Ο Μίσα Πόποβιτς, επικεφαλής του κέντρου και ανώτερος ερευνητής του Ινστιτούτου για τη Δημοκρατία «Societas Civilis» τόνισε κατά την παρουσίαση των ευρημάτων ότι σύμφωνα με τις απαντήσεις της δημοσκόπησης, υπάρχει υψηλή αποδοχή θεωριών συνωμοσίας μεταξύ των πολιτών.

Το 72% των πολιτών πιστεύει ότι ο κόσμος ελέγχεται από μερικές ισχυρές οικογένειες, δηλαδή ότι σε κάποιες μυστικές συνόδους κορυφής σε κάποια κάστρα στην Ευρώπη αποφασίστηκε πώς θα κυλήσει η ιστορία, ποιος θα έρθει στην εξουσία κ.λπ.

Επίσης, το 46% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι το κλίμα ελέγχεται από ορισμένους δορυφόρους ή ραντάρ.

Η έρευνα αναφέρει ότι το 29% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή και το 57% πιστεύει ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης διαδίδουν ψέματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Φυσικό αέριο: Τι θα συμβεί στην Ευρώπη αν ο Πούτιν κλείσει τις στρόφιγγες

Τη στιγμή που η Ρωσία συνεχίζει να συγκεντρώνει στρατεύματα...

NATO: Η πρόταση του προς τη Ρωσία

Το ΝΑΤΟ μετέφερε τις γραπτές του προτάσεις στη Ρωσία,...

Ουκρανία: Δεν στέλνει όπλα η Γερμανία – Τι λέει το Λονδίνο

Η Βρετανία δεν κρίνει χώρες που έχουν επιλέξει να...

Ραντνίτσκι – Ολυμπιακός 10-8 – Λύγισε στη Σερβία ο Θρύλος

Δεν τα κατάφερε ο Θρύλος στη Σερβία! Ο Ολυμπιακός...