Βαγγέλης Μαρινάκης: Τους νίκησε όλους. Παντού!

Ομόφωνα αθώος λοιπόν. Χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά για να ανακοινώσει το Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων την απόφαση του για την Δίκη των 28. Την Δίκη των 28 που κάποιοι θέλησαν με κατασκευάσματα να «στήσουν στον τοίχο», να κρατήσουν «ομήρους» για χρόνια.
Ο μεγάλος στόχος βεβαίως ήταν ένας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Σε αυτόν εστίασαν οι σκευωροί, αυτόν πίστεψαν πως μπορούν να εξοντώσουν σε όλα τα επίπεδα. Με χτυπήματα κάτω από μέση, με ψέματα, με μυθεύματα, με κατασκευάσματα. Ένα ολόκληρο «συνεργείο» στήθηκε για να εξοντώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μια επιχείρηση ολάκερη. Που μέσα σε δύο λεπτά, σήμερα το πρωί στο δικαστήριο, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Ομόφωνα αθώος ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ομόφωνα αθώοι και οι 28 της Δίκης! Μια απόφαση κόλαφος για τους κατασκευαστές της υπόθεσης που το δικαστήριο, το πραγματικό, το αληθινό, τους ισοπέδωσε! Μια τεράστια δικαίωση για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού ο οποίος δέχθηκε ανηλεή πόλεμο αλλά έμεινε όρθιος, πάλεψε και νίκησε!

Αν είχαν ντροπή όσοι δημιούργησαν τα κατασκευάσματα με στόχο να κρατήσουν όμηρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα ζήταγαν έστω μια συγγνώμη. Τώρα βεβαίως μικρή σημασία έχουν αυτοί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους ισοπέδωσε! Νόμιζαν ότι μπορούν να τον λυγίσουν, να τον οδηγήσουν σε υποχωρήσεις, να υποκύψει σε εκβιασμούς, να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πως πρέπει να φύγει. Να φύγει από τη μέση, να μην τους χαλάσει το σχέδιο. Ένα σχέδιο ενορχηστρωμένο από ανθρώπους που έβλεπαν πως δεν υπήρχε απολύτως κανένας τρόπος να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή. Μόνο αν τον πληγώσουν με εξ αγωνιστικούς τρόπους, μόνο αν εμφανιστούν ξαφνικά πρόθυμοι όπως ο Φύσσας, ο Γεωργέας και όχι μόνο για να καταγγείλουν, να ρίξουν λάσπη και να βρουν υποστηρικτές ώστε όλες οι αστήριχτες κατηγορίες να κρατήσουν «όμηρο» τον Μαρινάκη. Και να τον οδηγήσουν σε δίκη.

Μην νομίζετε πως δεν ήξεραν και οι ίδιοι πως θα συντριβούν στο πραγματικό δικαστήριο. Πίστευαν προφανώς πως μέχρι τότε θα είχε λυγίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Μαρινάκης όμως τους συνέτριψε και εκεί! Η αλήθεια έλαμψε, αθωώθηκε ομόφωνα, χωρίς αστερίσκους.

Ο Μαρινάκης που τους νίκησε ΠΑΝΤΟΥ! Στο γήπεδο με την ομαδάρα που έφτιαξε, στα δικαστήρια που με κατασκευάσματα τον οδήγησαν.

Για τους… εξυγιαντές η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου είναι ισοπεδωτική. Για τα αφεντικά και τους υπαλλήλους. Για όλους αυτούς που τόλμησαν να σπιλώσουν ανθρώπους χωρίς το παραμικρό στοιχείο. Για όλους αυτούς που νόμιζαν πως είναι υπεράνω του Νόμου! Για όλους όσους νόμιζαν ότι έχουν εξουσία και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Για όλους αυτούς που νόμιζαν ότι μπορούν να λένε και να γράφουν ότι θέλουν θίγονται ανθρώπους και υπολήψεις.

Η εποχή της ομηρίας έληξε πανηγυρικά. Ηττήθηκαν ξανά, και σε αυτό το «γήπεδο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Η αρχική συμφωνία του 2008

Πλημμύρες στη Νέα Υόρκη – «Νέα κανονικότητα» λόγω...

«Γολγοθάς» για κάθε νέο τενίστα

Πλημμύρες στη Νέα Υόρκη – «Νέα κανονικότητα» λόγω...

«Πρέπει να δίνεις πάντα το 100%»

«Με συγχωρείς. Θα καθυστερήσω ίσως πέντε λεπτά στο ραντεβού...

Η πολιτική σε δεύτερη μοίρα

«Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση» είχε αναφέρει σε κάποια φάση...

Ξεκλειδώνει υπεραξίες για τους μετόχους με ροές 6 δισ. ευρώ

Πλημμύρες στη Νέα Υόρκη – «Νέα κανονικότητα» λόγω...