Trastor : Αγορά αποθήκης στον Ασπρόπυργο

Η Trastor ΑEEAΠ προχώρησε στην απόκτηση μιας νεόδμητης εμπορικής αποθήκης στην περιοχή «Δύο Πεύκα» στον Ασπρόπυργο. Η αποθήκη είναι συνολικής επιφάνειας 11.634 τ.μ και είναι πλήρως μισθωμένη.

Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε σε 6.900.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε εν μέρη από κεφάλαια τα οποία αντλήθηκαν κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2020 και από ταμειακά διαθέσιμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, τόνισε: «Η εταιρεία συνεχίζει αμείωτα την αύξηση του μεγέθους της, ενισχύοντας την έκθεση του χαρτοφυλακίου της στον κλάδο των Logistics που παρουσιάζει, στο περιβάλλον της πανδημίας, ενδυνάμωση των θεμελιωδών του, καθώς και σε μισθωτές ηγέτες του κλάδου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Νέα Υόρκη: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς

Tέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν και τρεις...

Ανδρουλάκης από Αλεξανδρούπολη: Η ύπαιθρος πρέπει να γίνει η ευημερούσα περιοχή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε τον σοβαρό κίνδυνο να επαναληφθούν...

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός ανακάλυψε 800 φρεάτια από σήραγγες της Χαμάς

Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν εντοπίσει 800 φρεάτια που οδηγούν...