Τράπεζα θεμάτων: Νέες αντιδράσεις Τσαπανίδου – Τι λέει το ΠαΣοΚ

Για τα προβλήματα με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων για δεύτερη συνεχή ημέρα μιλά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου κάνοντας λόγο για «αλαζονική αποποίηση ευθυνών από τη ΝΔ».

Η κυρία Τσαπανίδου αναφερόμενη στις δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, σχολίασε ειρωνικά:   «Κατά τον κ. Σκέρτσο ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις».

«Πάντα φταίνε οι άλλοι.  Στο μεταξύ η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται, όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δε λύνεται. Το μόνο που μένει είναι η αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δε φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων» κατέληξε η κυρία Τσαπανίδου.

«Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος»

Σε δήλωση γιατ την κατάρρευση της Τράπεζας θεμάτων προχώρησε και ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος είπε ότι η Νέα Δημοκρατία παίζει με την αγωνία των μαθητών ενώ επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Ολόκληρη η δήλωση Ανδρουλάκη είναι η εξής :«Για μία ακόμα μέρα αναδεικνύεται η αποτυχία της πολιτείας να εξασφαλίσει την εύρυθμη διενέργεια των εξετάσεων.

Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος. Παίζουν με την αγωνία των μαθητών προσπαθώντας να ρίξουν μάλιστα τις ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση βέβαια δεν είναι μόνο ευθύνη του υπουργείου Παιδείας, είναι και θέμα κυβερνοασφάλειας των εθνικών μας ψηφιακών υποδομών, ευθύνη που με απόφαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας πέρασε σε μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε το πρωί στο Mega για το πρόβλημα στις ενδοσχολικές εξετάσεις των λυκείων και ξεκαθάρισε ότι υπήρξε συντονισμένη κυβερνοεπίθεση προς την Τράπεζα θεμάτων. «Είναι εμφανές ότι πρόκειται για μία στοχευμένη επίθεση με παράπλευρη απώλεια τους μαθητές» είπε ο κ. Σκέρτσος.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Wall Street: Εκλεισε τον χειρότερο μήνα του 2023

Ναρκοθετημένη ήταν η πορεία σήμερα της Wall Street, η...

ΗΠΑ: Ορατός ο κίνδυνος Shutdown – Οι Ρεπουμπλικάνοι απέρριψαν το νομοσχέδιο χρηματοδότησης

Οι σκληροπυρηνικοί Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ...

Tesla: Μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον εργαζομένων σε εργοστάσιό της

Μια αμερικανική υπηρεσία ατομικών δικαιωμάτων μήνυσε την εταρεία Tesla...