Τότι : Αυτά είναι τα δύο πράγματα για τα οποία μετανιώνω

Ο Φρανσίσκο Τότι μίλησε σε ιταλικό μέσο, για το παρελθόν του με την Ρόμα. Αναφέρθηκε στο κλείσιμο της καριέρας του, ενώ δήλωσε πως έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα που έκανε εντός των γηπέδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού:

«Έχω μετανιώσει μόνο για δύο πράγματα. Για το φάουλ που είχα κάνει πάνω στον Μπαλοτέλι και για το… φτύσιμο στον Πόουλσεν. Είναι το χειρότερο που μπορούσα να κάνω. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί τα έκανα.

Ήξερα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθώ, ήμουν ρεαλιστής. Όμως ήθελα να φύγω κάποια άλλη στιγμή. Μπορούσαμε να βρούμε μια λύση με την Ρόμα, όμως δεν συνέβη. Ήθελα να αποφασίσω μόνος μου το πότε θα αποσυρθώ. Ανήκει στο παρελθόν αυτό που έγινε με τον Σπαλέτι.

Όλα τέλειωσαν όταν φύγαμε και οι δύο από τον σύλλογο. Κάναμε λάθος και οι δύο. Ήμουν ο αρχηγός της Ρόμα, αγαπούσα να με μισούν. Τώρα οι φίλαθλοι μας, με κάνουν να νιώθω σαν έναν θρύλο του αθλήματος.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Οι θολές και ασαφείς μπίζνες της PwC με το δημόσιο

Γκρίνια Σας είχα ενημερώσει πριν από λίγες...

Η διαχείριση της «μαύρης τρύπας»

Το χάρισμα του Στέφανου Κασσελάκη Ο Στέφανος Κασσελάκης,...

Από τον… φίλο Καντάφι στον Χαφτάρ

Οι σχέσεις Ελλάδας – Λιβύης, για την ακρίβεια οι...