Τόνι Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Δεν γίνεται το Νο. 5 στον κόσμο να μην μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του»!

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νικ Κύργιο, έπειτα από τον μεταξύ τους αγώνα είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες στον χώρο του τένις και όχι μόνο.

Μάλιστα θέση για όσα συνέβησαν πήρε και ο θείος του θρύλου του αθλήματος, Ράφαελ Ναδάλ, Τόνι ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων  ότι ο Έλληνας τενίστας δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις σαν και αυτή, και είναι εκείνος, που έχει το λάθος!

«Είναι αλήθεια ότι ο Κύργιος είναι ενοχλητικός και προκλητικός.

Όμως, με εξέπληξε πολύ, που ένας παίκτης, ο οποίος είναι στο Νο. 5 στον κόσμο και διεκδικητής του Wimbledon, δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και τα συναισθήματά του και να πάρει μερικούς πόντους σε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλης σημασίας. Ο Τσιτσιπάς ενήργησε σε βάρος του εαυτού του, έδειξε ότι δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου στο 1st Piraeus Street Long Jump

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st Piraeus Street Long...

ΠαΣοΚ: Live η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο

Αίθριος ο καιρός ανήμερα του Αγίου Πνεύματος -...

Ουκρανία: Η Μόσχα λέει ότι απώθησε την επίθεση φιλοουκρανών «δολιοφθορέων» στο Μπέλγκοροντ

Οι ρωσικές δυνάμεις απώθησαν, χρησιμοποιώντας το πυροβολικό τους, την...

Το κάστινγκ της εβδομάδας: Θρασκιά, Μπατζελή, Χρονοπούλου και Σκέρτσος

1. Αλλαγές εν κινήσειΟ αρχηγός εμφανίστηκε περήφανος για τη...