Το μεγάλο παιχνίδι που θα φιλοξενήσει το «Καμπ Νου»

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο αγώνας ρεβάνς (30/3) της προημιτελικής φάσης του Champions League γυναικών με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νου».

Θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία που οι γυναίκες της Μπαρτσελόνα θα παίξουν επίσημο αγώνα σε αυτό το γήπεδο, αλλά η πρώτη φορά που θα τον δώσουν με θεατές.

Η γυναικεία ομάδα των Καταλανών έπαιξε ήδη το ντέρμπι με την Εσπανιόλ την περασμένη σεζόν, τον Ιανουάριο του 2021, αλλά, λόγω των περιορισμών για την πανδημία της Covid-19, το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μπαρτσελόνα πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά αφού τερμάτισε πρώτη στη φάση των ομίλων, πανηγυρίζοντας μόνο νίκες. Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε σαν δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρώτη αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα είναι προγραμματισμένη για τις 22 Μαρτίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Ισραήλ: Διαδηλώσεις και παραιτήσεις έβαλαν «φρένο» στον Νετανιάχου

Οι χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν αυθόρμητα στους δρόμους του...

Ισραήλ: Η Κνεσέτ απέρριψε πρόταση μομφής κατά Νετανιάχου

Ο εθνικιστικός-θρησκευτικός κυβερνητικός συνασπισμός του Μπενιαμίν Νετανιάχου επέζησε πρότασης μομφής...

Γαλλία: Κυβερνοεπίθεση Ρώσων χάκερ στην ιστοσελίδα της Εθνοσυνέλευσης

Παραμένει ανέφικτη από το πρωί η πρόσβαση στην ιστοσελίδα...

Ισραήλ: Αναστέλλεται για έναν μήνα η δικαστική μεταρρύθμιση

Αναστέλλει για έναν μήνα την προώθηση της αμφιλεγόμενης δικαστικής...

Αγωνία για την τύχη του Οτσαλάν

Φόβοι ότι ο προφυλακισμένος ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK),...