Θεόδωρος Πάγκαλος: Ο αποχαιρετισμός με το «Τελευταίο βράδυ μου» του Καζαντζίδη

Ιδιαίτερη φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα σήμερα στη Ριτσώνα, όπου έγινε η αποτέφρωση της σορού του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη 31/5 σε ηλικία 85 ετών.

Ο ίδιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε οργανώσει την κηδεία του, και συγκεκριμένα την αποτέφρωσή του, καθορίζοντας ποιοι θα παραστούν στην τελετή και ζητώντας τη στιγμή της αποτέφρωσης να ακούγεται το «Τελευταίο βράδυ μου» του Στέλιου Καζαντζίδη, όπως και τελικά έγινε.

Στον επικήδειό του ο στενός του φίλος Κώστας Μήτσης αναφέρθηκε στη στιγμή που ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε εκφράσει την επιθυμία του για το τραγούδι που θα ακουγόταν στην κηδεία του. Σύμφωνα με το Mega ο κ. Μήτσης ότι πριν από ένα χρόνο, βλέποντας την ταινία για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου ακούστηκε το συγκεκριμένο τραγούδι και ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να ακούσω όταν θα με αποχαιρετάτε».

Η οικογένεια του πρώην υπουργού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση στο πένθος και παρακάλεσε αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο συγκεκριμένων ιδρυμάτων.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Rustin: Η κινηματογραφική δικαίωση ενός σπουδαίου ακτιβιστή

«Πριν τριάντα χρόνια, ο Γκάντι πήγε στη θάλασσα, πήρε...

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «11» οργανώνονται, ο Κασσελάκης βγαίνει στην αντεπίθεση

Συμπληρώνεται σχεδόν μια εβδομάδα από το «σήμερα κλείνει ο...

Στουρνάρας στο Politico: Αναθεωρεί τις προβλέψεις για πληθωρισμό και ανάκαμψη

Η Τράπεζα της Ελλάδος αναμένεται να αναθεωρήσει σημαντικά προς...

Ερντογάν: Ο Νετανιάχου θα μείνει στην ιστορία ως ο χασάπης της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει την επιθετική του ρητορική...