Τεντόγλου: Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη το 2023

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Μίλτος Τεντόγλου είναι μεταξύ των δέκα υποψηφίων για τον τίτλο του καλύτερου αθλητή της Ευρώπης. Το όνομα του 25χρονου βρίσκεται στα ονόματα που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιονίκης του μήκους μέσα στο 2023 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Βουδαπέστης και στο Ευρωπαϊκό κλειστού της Κωνσταντινούπολης

Για το βραβείο είναι επίσης υποψήφιοι οι Βάρχολμ (400μ. εμπόδια/Νορβηγία), Ντουπλάντις (επί κοντώ/Σουηδία), Σταλ (δισκοβολία/Σουηδία), Ταμπέρι (ύψος/Ιταλία), Νοβίτσκι (σφυροβολία/Πολωνία), Μάρτιν (βάδην/Ισπανία), Κερ (1.500μ./Μ. Βρετανία), Ινγκεμπρίτσεν (5000μ.-1.500μ./Νορβηγία).

Στις γυναίκες υποψήφιες είναι οι Βουλέτα (μήκος Σερβία), Τιάμ (σύνθετα/Βέλγιο), Πέρεζ (Βάδην/Ισπανία), Μούρτο (επί κοντώ/Φινλανδία), Μάχουτσικ (ύψος/Ουκρανία), Κάζμαρεκ (400μ./Πολωνία), Τζόνσον-Τόμσον (σύνθετα/Μ. Βρετανία), Χόντκινσον (800μ./Μ. Βρετανία), Χασάν (1.500μ.-5.000μ./Ολλανδία), Μπολ (400μ./Ολλανδία).

Όσοι θέλουν να ψηφίσουν μπορούν να το κάνουν μέχρι τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Γιώργος Καζαντζής στο ΒΗΜΑ: «Είμαι υπέρμαχος του όρου έντεχνο»

Ο Γιώργος Καζαντζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Συνθέτης του...

Τιμολόγια ρεύματος: Όσα πρέπει να ξέρετε σε 7 γραφήματα

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες έχουν εξελιχθεί τα νέα...