Τέμπη: Ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος κρατά αποστάσεις από τον σταθμάρχη

Μετά τα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας,  ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση συγγενών συνολικά εννέα θυμάτων και τραυματιών, σχετικά με την εμπλοκή πολιτικού προσώπου στη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη, ένας ένας οι βουλευτές Λάρισας κρατούν αποστάσεις.

Μετά τη βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Στέλλα Μπίζιου, η οποία κατήγγειλε ότι «άθλιοι προβοκάτορες» προσπαθούν να τη συνδέσουν με τον σταθμάρχη, και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, επίσης της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Δεν τον έχω δει ποτέ»

Ο  κ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μετάταξη του σταθμάρχη.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή στο πώς αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε στη θέση του σταθμάρχη, ούτε με την επιλογή, ούτε με την τοποθέτηση, ούτε με τη μετάθεση» υπογράμμισε ο βουλευτής.

Όπως σημείωσε, όχι μόνο δεν έχει μεσολαβήσει στην υπόθεση της μετάταξης, αλλά δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον 59χρονο σταθμάρχη.

«Όχι, δεν σας είπα ότι δεν τον έχω γνωρίσει, με ψηφίζουν 27.500 πολίτες» συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Δεν τον φέρνω στη μνήμη μου. Πάντως, το γραφείο μου δεν έχει ασχοληθεί με υπόθεσή του».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Εκλογές 2023: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Με τίτλο: «Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά. Για μια Ελλάδα πιο...

Γαλλία: Σε αναστολή ο συντονιστής των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Ζιαντ Κουρί, εθνικός συντονιστής των Ολυμπιακών Αγώνων του...