Τα μπλε αβγά, τα 50ευρω και οι λογαριασμοί ρεύματος

Εάν ρωτήσετε βουλευτές της ΝΔ πως τους αντιμετώπισαν οι ψηφοφόροι τους στις εκλογικές τους περιφέρειες, σίγουρα θα εισπράξετε την απάντηση «δεν συναντήσαμε πολλή γκρίνια, κάποια παράπονα για την ακρίβεια στο ρεύμα μόνον», λένε. Αλλά για να μην εισπράξουν πολλή γκρίνια σημειώθηκαν ορισμένα γεγονότα, τα οποία ευθύς αμέσως σας τα παρουσιάζω. Μπορείτε επίσης να τα εκλάβετε ως παραδείγματα για το πώς βουλευτές της ΝΔ αντιλαμβάνονται την πρωθυπουργική εξαγγελία για εκλογές στο τέλος της τετραετίας ή εκλογές στο τέλος της άνοιξης του 2023, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Παράδειγμα πρώτον: Νεοδημοκράτης βουλευτής με συχνή παρουσία στο Κοινοβούλιο μοίρασε στους ψηφοφόρους του πασχαλινές κάρτες με μπλε αβγά. Έως εδώ θα πείτε τίποτα το επιλήψιμο. Όμως μαζί με τις κάρτες έβαλε και χρήματα, χαρτονομίσματα των 50 ευρώ,, από 150 έως 300 ευρώ σε δεκάδες άπορες οικογένειες τις οποίες εντόπισαν στην περιφέρειά του οι συνεργάτες του. Συνολικά, όπως έμαθα ξόδευσε περί τα 8 χιλιάρικα ευρώ. Τώρα εάν άφησε μερικούς δυσαρεστημένους δεν ξέρω.

Παράδειγμα δεύτερον: Έτερος βουλευτής της ΝΔ, (δεν είχε πρόβλημα να αναφέρω το όνομά του ο Χρήστος Κέλλας) τις παραμονές του Πάσχα ετοίμασε 110 γεύματα και τα μοίρασε σε άτομα που έχουν ανάγκη στην εκλογική του περιφέρεια. Την πράξη του αυτή επιδοκίμασε και ο Μητροπολίτης της περιοχής από τον άμβωνα.

Παράδειγμα τρίτον: Βουλευτής από τους πλέον δραστήριους ετοίμασε για 350 συνανθρώπους μας γεύματα αγάπης της ημέρες του Πάσχα. Οι άποροι συνάνθρωποί μας προέρχονταν αυστηρά από την εκλογική του περιφέρεια και,

Παράδειγμα τέταρτον: Ουκ ολίγοι βουλευτές αναγκάσθηκαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, όχι μόνον σε ψηφοφόρους τους στις εκλογικές τους περιφέρειες, αλλά και σε εκκλησίες και σε μοναστήρια, ώστε να ακουστεί με την πρέπουσα θρησκευτικότητα το «Χριστός Ανέστη» στους ναούς χωρίς τον φόβο να τους κόψουν το ρεύμα. Άντε τώρα να πείσεις όλους αυτούς τους βουλευτές που στην ουσία αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο ότι οι εκλογές ακόμα αργούν για κανένα χρόνο. Και οι ίδιοι μάλιστα χαρακτηρίζουν το Πάσχα που πέρασε ως «προεκλογικό Πάσχα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μελόνι: Ικανοποιημένη από τις συναντήσεις με Μητσοτάκη, Μακρόν, Κόστα

«Η Ιταλία είναι  ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της...

Σολτς: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Deutsche Bank»

Σε διαβεβαίωση πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά...

Μακρόν: «Δεν υποχωρούμε στη βία»

Απόλυτη ήταν η καταδίκη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν...

Με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συμβουλίου συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννη Σαρμά, συνάντησε το...