Συνεδριάζει την Τρίτη το Υπουργικό Συμβούλιο – Αξιολόγηση στο Δημόσιο και ΟΑΕΔ στην ατζέντα

Στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι:

Παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, του νομοσχεδίου «Αξιολόγηση της απόδοσης – Στοχοθεσία – Κοινό πλαίσιο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων».

Παρουσίαση από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, του νομοσχεδίου για την κατάρτιση, τις δεξιότητες και τον εκσυγχρονισμό του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Παρουσίαση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, του νομοσχεδίου «Θεσμικό πλαίσιο για τα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα με Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης (ΠΟΠ), Προστατευόμενες Γεωγραφικές Ενδείξεις (ΠΓΕ) και τα Εγγυημένα Παραδοσιακά Ιδιότυπα Προϊόντα (ΕΠΙΠ) – Διατάξεις για τα ελεγκτικά όργανα και τους ελέγχους».

Εισήγηση από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, σχετικά με την αποτίμηση του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης και την εφαρμογή των αρχών της καλής νομοθέτησης.

Εισήγηση από τους υπουργούς Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και Άκη Σκέρτσο, για την έγκριση του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής 2022.

Εισήγηση από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, για την υπαγωγή αναγκαστικών απαλλοτριώσεων ακινήτων, για έργα γενικότερης σημασίας για την οικονομία της χώρας, στη διαδικασία του άρθρου 7Α του Κώδικα Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων Ακινήτων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Ο γρίφος της έκπτωσης των «Σπαρτιατών»

Η επικείμενη απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου (Εκλογοδικείου) για...

Εκπαιδεύοντας την …Λαγκάρντ – Το ελληνόφωνο «λόμπι» στην ΕΚΤ

Τρεις κεντρικοί τραπεζίτες θεωρούνται οι κύριοι «δράστες» που έκαναν...

Formula 1: Αυτά είναι τα grand prix του 2025

Διατηρώντας τον ίδιο αριθμό αγώνων, αλλά με διαφορετική σειρά...