Συνεχίζεται η μεγάλη προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στο Δαμάσι

Ο Ολυμπιακός, με εντολή του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στους συνανθρώπους μας στο Δαμάσι, οι οποίοι επλήγησαν από τους δυνατούς σεισμούς που έγιναν στην περιοχή.

Οι Ερυθρόλευκοι δείχνοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο πρόσφεραν 20 οικίσκους, πλήρως εξοπλισμένους, με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που έμειναν χωρίς σπίτι, μετά τους δυνατούς σεισμούς. Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο (13/3) με τους πρώτους τέσσερις οικίσκους, ενώ στα μέσα της εβδομάδας παραδόθηκαν ακόμα οκτώ.

Σήμερα, παραδόθηκαν άλλοι τέσσερις, οι οποίοι ανέβασαν το συνολικό αριθμό που έχει φτάσει στην περιοχή στους 16, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ακόμα 4 οικίσκοι. Μια ακόμα σπουδαία πράξη από τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεισφέρει ουσιαστικά στον κόσμο της περιοχής που είδε το σπίτι του να καταστρέφεται, αποτελεί μια προσφορά διαρκείας.

Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο με τους πρώτους τέσσερις οικίσκους, στα μέσα της εβδομάδας παραδόθηκαν ακόμα οκτώ ενώ σήμερα η «ερυθρόλευκη» αποστολή πήρε ξανά το δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον διπλανό μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης» κ. Βασίλης Βασιλειάδης ηγήθηκε της αποστολής του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Δαμάσι με το πούλμαν των Πειραιωτών να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι τέσσερις σημερινοί οικίσκοι, πλήρως εξοπλισμένοι οικιακά και ηλεκτρολογικά ανέβασαν το συνολικό αριθμό που έχει φτάσει στην περιοχή στους 16, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα 4.

Θρυλικό έργο αγάπης για αυτούς που θέλουν τη βοήθειά μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Φινλανδία και Σουηδία κατέθεσαν επίσημα αίτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ

Φινλανδία και Σουηδία κατέθεσαν και επίσημα το πρωί της...

Τα κέρδη από την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ – Μηνύματα σε Άγκυρα και ΝΑΤΟ

Για απόλυτα επιτυχημένη επίσκεψη κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές σε...