Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Σταϊκούρα : Η οικονομία αντέχει παρά τους ισχυρούς κλυδωνισμούς

«Η ελληνική οικονομία αντέχει, παρά τους ισχυρούς κλυδωνισμούς» διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε συνάντηση που είχαν στο προεδρικό μέγαρο.

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου την τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές της. Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, η ελληνική οικονομία αντέχει, παρά τους ισχυρούς κλυδωνισμούς» δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας μετά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στηρίζουμε νοικοκυριά και επιχειρησεις, «χτίζουμε» την επόμενη μέρα

Η κυβέρνηση, συνέχισε ο κ. Σταϊκούρας, «με την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού, συνεκτικού και δυναμικού σχεδίου, στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις να περιορίσουν τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης.»

» Και, παράλληλα, με την υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και την δρομολόγηση του Ταμείου Ανάκαμψης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επίτευξη υψηλής, διατηρήσιμης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξης, το συντομότερο δυνατό.»

Τέλος, ο κ. Σταϊκούρας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως «την κυρία Πρόεδρο για την εξαιρετικά γόνιμη και παραγωγική συζήτηση που είχαμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Εθνική ασφάλεια και δημοκρατική ανασφάλεια

Το σχέδιο νόμου «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών,...

Όλα όσα θες να ξέρεις με τις ισοβαθμίες στους ομίλους του Μουντιάλ

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ ολοκληρώνεται σήμερα...

Το Ιράν ζητάει αποκλεισμό των ΗΠΑ από το Μουντιάλ!

Μπλεξίματα από το… πουθενά ενδέχεται να έχουν οι ΗΠΑ...