Στυλιανίδης για χάος στην Αττική Οδό: Να αναζητηθούν ευθύνες

Να αναζητηθούν ευθύνες για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ζήτησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό, από την εταιρεία διαχείρισης και πως αυτό θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα εντοπίζεται στην Αττική Οδό. Δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό, παρά τις υποσχέσεις που μας έδωσαν στις συσκέψεις των προηγούμενων ημερών. Θα αναζητηθούν ευθύνες, αυτή θα είναι η εισήγησή μου προς τον Πρωθυπουργό. Όλες οι δυνάμεις είναι επί ποδός και επεμβαίνουν άμεσα όπου χρειάζεται. Η κατάσταση βελτιώνεται στην Αττική Οδό, μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε λιγοστά προβλήματα τα ηλεκτροδότησης».

«Αντίξοες συνθήκες μέχρι αύριο»

Παράλληλα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης έκανε λόγο για «αντίξοες συνθήκες μέχρι αύριο».

«Από αύριο το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι ο παγετός τις βραδινές ώρες και νωρίς το πρωί» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Οργή Κωνσταντοπούλου: «Πάλι κάτι θέλετε να κρύψετε»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη...

ΗΠΑ: Αποπέμπεται ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Τζορτζ Σάντος

Την αποπομπή του Ρεπουμπλικανού βουλευτή Τζορτζ Σάντος ψήφισε την Παρασκευή η...

Διεύρυνση Ε.Ε.: Γεωστρατηγική επένδυση ή μετέωρο βήμα;

Όταν στα μέσα Σεπτεμβρίου η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,...

Πόθεν έσχες: Παράταση υποβολής δηλώσεων μέχρι και 30 Ιουνίου 2024

Η προθεσμία υποβολής Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης (πόθεν έσχες) και Οικονομικών...