Στον Βύρωνα μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον Βύρωνα μαζί με τον υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, βρέθηκε ο πρωθυπουργός το πρωί της Δευτέρας (02/10), εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Χαρδαλιάς περπάτησαν στους δρόμους του Βύρωνα και συνομίλησαν με πολίτες.

«Αγαπητέ Νίκο, φίλες και φίλοι βρίσκομται εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλία ως του επόμενου περιφερειάρχη Αττικής» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα ζήτησε από όλους «να μην κρυβόμαστε στα δύσκολα, να ακούμε την κριτική των πολιτών και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Να μπαίνουμε μπαίνουμε στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε εκεί για να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη κάθε μέρα».

«Το κάνουμε ως κυβέρνηση και αυτό οφείλει να κάνει και η περιφέρεια Αττικής που την επόμενη 5ετια θα έχει κρίσιμο ρόλο στο αναπτυξιακό όραμα αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα στεκόμαστε δίπλα σας για να λύνουμε παθογένειες, να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και να βελτιώνουμε την καθημερινότητα»

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν κρύψαμε την πρόθεσή μας να δώσουμε έντονη πολιτική χροιά στις περιφέρειες της χώρας. Το κάναμε όχι γιατί μας ενδιαφέρει να βάψουμε τον χάρτη γαλάζιο, το κάναμε στις δύο εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου και δεν υπάρχει αμφιβολία σήμερα ποια είναι η κυρίαρχη πολιτικά δύναμη. Το κάναμε γιατί θέλαμε να στηρίξουμε πρόσωπα που συμμερίζονται την αναπτυξιακή προοπτική και μπορούν να υλοποιήσουν σε συνδυασμό με την κυβέρνηση κρίσιμες κεντρικές πολιτικές επιλογές».

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και τη δική σας και των απλών πολιτών που με την κριτική και τις συμβουλές τους μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι ως περιφερειάρχες και ως καλύτεροι άνθρωποι. Και είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη».

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Κόρινθο, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του αύριο στο Caravel

Θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία,...

Listen Up: 100+1 χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τις γιορτές

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια κρύβουν ενίοτε εκπλήξεις, όσον αφορά την...

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί και ο Γιώργος Βαρεμένος

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο...

Δραγασάκης: Παραιτήθηκε από την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει μέλος του κόμματος

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης από την Κεντρική επιτροπή του...