«Στις 10 Μαρτίου διαλύεται η Βουλή»

Μετά την συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ (και απορρίφθηκε) κατά την οποία η Βουλή είχε «ξαναζωντανέψει», δηλαδή είχε γεμίσει από βουλευτές, τώρα άδειασε. Στο πάρκινγκ όπου δυσκολευόσουν να βρεις θέση σήμερα υπάρχουν άπειρες θέσεις και το καφενείο σχεδόν άδειο, όπως περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Έγινε ακόμα ποιο άδειο από την απόφαση του κ. Τσίπρα να απέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες. Και όμως κάποια πηγαδάκια «γαλάζιων» βουλευτών σχηματίστηκαν δειλά- δειλά, με θέμα, (τι άλλο;) πότε ο Πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές. Σας μεταφέρω λοιπόν τι έλεγαν μήπως και βγάλατε συμπεράσματα…

Οι περισσότεροι γαλάζιοι βουλευτές επιμένουν ότι οι εκλογές (δηλαδή η πρώτη κάλπη) θα γίνουν είτε στις 2 είτε στις 9 Απριλίου με πιθανότερη ημερομηνία την 9η Απρίλιου. Για αυτή την ημερομηνία προετοιμάζονται για τις 9 Απριλίου κάνουν τον προγραμματισμό τους. Σε εκείνο που συμφωνούν είναι ότι εκεί γύρω στις 10 Μαρτίου θα διαλυθεί η Βουλή και θα προκηρυχθούν εκλογές. Η αγωνία τους είναι σε ποια σειρά θα εκλεγούν ,αφού οι δεύτερες εκλογές θα γίνουν με λίστα. Και αυτό θα έχει μια σημασία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Χαιρετίσματα στην εξουσία, 50 χρόνια τώρα

Υπάρχουν καλλιτέχνες που στη διαδρομή τους, πωλλώ μάλλον, όταν...

Τσίπρας: Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία

«Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία. Αυτή είναι η δέσμευση...