Στέφανος Κασσελάκης: Τον Βόλο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Την πόλη του Βόλου που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί από τις πλημμύρες το τελευταίο διάστημα επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο. Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως Υπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όπως επίσης και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μόλις βρέθηκε στην γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να συναντήσει την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών.

Μόλις είδε τα μέλη της Επιτροπής ζήτησε αμέσως να συνομιλήσει μαζί τους μακριά από τις κάμερες για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο.

Η συνάντηση με την επιτροπή αγώνα

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης μόλις έφτασε στην γέφυρα είδε το πανό και πλακάτ της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, που ανέγραφαν ότι ο κ. Φάμελλος που τον συνόδευε είναι ανεπιθύμητος στον Βόλο καθώς ως υπουργός περιβάλλοντος υπέγραψε την μεταφορά σκουπιδιών δια θαλάσσης στην ΑΓΕΤ και πλησίασε τα μέλη της Επιτροπής.

Τον ενημέρωσαν ότι το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και η δημιουργία εργοστασίου για παραγωγή σκουπιδιών προς καύση που δρομολογεί η δημοτική αρχή Μπέου, είναι η ταφόπλακα της πόλης.

«Θέλω να έρθετε στο γραφείο μου. Το ζήτημα καίει. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε συνάντηση», είπε ο κ. Κασσελάκης στα μέλη της Επιτροπής, που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό της «Συμμαχίας για τον Βόλο».

Σε σπίτια πλημμυροπαθών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε και στα πλημμυρισμένα σπίτια στον Βόλο, όπου δεκάδες οικογένειες προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς υπάρχοντα.

Οι πληγέντες, τον «ξενάγησαν» στα κατεστραμμένα σπίτια τους και εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εχω παγώσει, τους άφησαν μόνους, δεν έρχεται κανείς. Ντροπή τους»

Κατά την επίσκεψή του σε σπίτι που γέμισε λάσπη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία, ο Στέφανος έβγαλε τα παπούτσια του και πραγματοποίησε αυτοψία.

«Κράτα γερά Άγγελε»

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπατούσε στους παρόχθιους του Κραυσίδωνα, όπου οι καταστροφές είναι τεράστιες, ένας μαθητής, που συστήθηκε ως Αγγελος, του λέει «Κύριε Κασσελάκη θα ξαναπλημμυρίσουμε, θα ξαναβρέξει», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Δεν έχεις άδικο… Κράτα γερά».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του αύριο στο Caravel

Θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία,...

Listen Up: 100+1 χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τις γιορτές

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια κρύβουν ενίοτε εκπλήξεις, όσον αφορά την...

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί και ο Γιώργος Βαρεμένος

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο...

Δραγασάκης: Παραιτήθηκε από την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει μέλος του κόμματος

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης από την Κεντρική επιτροπή του...