Στα Τέμπη ο Γεραπετρίτης – Τι θα ανακοινώσει την Τετάρτη

Στα Τέμπη, στον τόπο της τραγωδίας, θα μεταβεί σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης.  Ο κ.  Γεραπετρίτης θα μεταβεί σήμερα και αύριο, σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη ενώ την Τετάρτη  θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Μεταφορών.

Ο νέος υπουργός έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του χειρισμού της τραγωδίας που, εκτός των άλλων, έχει ανατινάξει τον εκλογικό σχεδιασμό της κυβέρνησης. Ο κ. Γεραπετρίτης θέλησε να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και των εκκρεμοτήτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν καθώς την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες κυβερνητικές παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει την περίπτωση να υπάρχουν δύο σταθμάρχες σε κάθε βάρδια ώστε να περιοριστεί η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους. Εξετάζεται, επίσης, μια σειρά έκτακτων μέτρων όπως η αναστολή, για κάποιες μέρες, των επιβατικών δρομολογίων.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή εμπειρογνωμόνων που θα ασχοληθεί με το πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος. Το πόρισμα, αυτό είναι η επιθυμία του Μεγάρου Μαξίμου είναι να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις εκλογές.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μητσοτάκης: Ανά πενθήμερο επιπλέον δρομολόγια στον σιδηρόδρομο

Στη δέσμευση να ξεκινήσουν και πάλι σταδιακά τα δρομολόγια...

Ουκρανία: Η Ρωσία κρατά «πυρηνικό όμηρο» τη Λευκορωσία

Η Ρωσία κρατά τη Λευκορωσία «πυρηνικό  όμηρο», εκτίμησε σήμερα...

Αμβούργο: Δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε...

Ο Ελληνας που θα καθαρίσει τα απόνερα της SVB

Οταν τα μαθαίνουν οι Ελληνες τα αμερικάνικα τα χειρίζονται...