Σοκ με Μπενζεμά στη Γαλλία: Κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ

Μετά τους Πογκμπά, Καντέ, Κιμπεμπέ και Ενκουκού, είναι πολύ πιθανό να χάσει το Μουντιάλ για τη Γαλλία και ο Καρίμ Μπενζεμά! Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε για πρώτη φορά το Σάββατο (19/11) με την Εθνική, αλλά αποχώρησε τραυματίας μετά από λίγα λεπτά και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί και να τεθεί νοκ-άουτ από τη διοργάνωση.

Ο 34χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο από το ματς της «Βασίλισσας» κόντρα στη Σέλτικ για το Champions League και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία είναι πιθανό να έχει υποστεί υποτροπή.

Ασφαλώς και θα πρόκειται για πολύ μεγάλο πλήγμα αν ο Μπενζεμά χάσει το Μουντιάλ, μετά από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του όπου κατάκτησε και τη «Χρυσή Μπάλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μπάιντεν: Σκόνταψε κι έπεσε κατά την διάρκεια εκδήλωσης – Δείτε βίντεο

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε ένα ατύχημα σήμερα...

Κάτω από το 3,7% η απόδοση του 10ετούς ομολόγου

Σε χαμηλά επίπεδα διατηρούνται οι αποδόσεις των Ελληνικών ομολόγων...