Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Όλα έτοιμα για την κηδεία του στο Μιλάνο – Δείτε εικόνες

Στην πλατεία Ντουόμο του Μιλάνου ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την εξόδιο ακολουθία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία άρχισε στις τρεις το μεσημέρι. Στο εσωτερικό του καθεδρικού ναού της ιταλικής συμπρωτεύουσας αναμένεται να εισέλθουν περίπου δυο χιλιάδες άνθρωποι, ενώ υπολογίζεται ότι τουλάχιστο άλλοι δέκα χιλιάδες θα γεμίσουν τον εξωτερικό χώρο της πλατείας, στην οποία έχουν τοποθετηθεί δυο γιγαντοθόνες.

Σε επιστολή της, τέλος, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Corriere della Sea η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, μεταξύ των άλλων υπογραμμίζει:

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξέρχεται της σκηνής ως πρωταγωνιστής. Πολλοί, τις τελευταίες ώρες, παρουσίασαν την ανθρώπινη, πολιτική και επιχειρηματική του σταδιοδρομία. Σε ό,τι αφορά το όνομά του, οι Ιταλοί διχάστηκαν και η κρίση της ιστορίας θα είναι διαφορετική από εκείνη της επικαιρότητας. Πιο νηφάλια, ισορροπημένη, αναλυτική. Στο πολιτικό πεδίο, κάποιοι ήρθαν σε αντιπαράθεση μαζί του με έντιμο τρόπο και κάποιοι άλλοι χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να προσπαθήσουν να τον νικήσουν. Θα πρέπει να προβληματισθούμε και πάνω σε αυτό το θέμα, για το παρόν και για το μέλλον, διότι στο τέλος της όλης αυτής ιστορίας, οι αντίπαλοί του, έχασαν».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Ελβετία Σιόν: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Πυρ κατά πολιτών άνοιξε ένας οπλοφόρος στην ελβετική πόλη...

LIVE: Τα νέα μέτρα για τα γήπεδα και την οπαδική βία

Δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ανακοινώθηκαν τα νέα...

ΚΚΕ: Η μεγάλη ρεβάνς του Περισσού

Στην πολιτική δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Η δυναμική της πραγματικότητας...