ΣΕΗ: Συνεδριάζει για διαγραφή Χαϊκάλη, Κιμούλη, Φιλιππίδη

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τους Γιώργο Κιμούλη, Παύλο Χαϊκάλη και Πέτρο Φιλιππίδη καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) συνεδριάζει για να αποφασίσει για το μέλλον τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό», η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου προς το Διοικητικό είναι η διαγραφή τους.

Η τελευταία πράξη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να ψηφίσει η γενική συνέλευση.

Σημειώνεται ότι οι δύο ηθοποιοί που δεν βρίσκονται στη φυλακή, ο Χαϊκάλης και ο Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση. Ωστόσο, δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή είπε πως το Διοικητικό Συμβούλιο δεν γνωρίζει ακόμα την πρόταση του Πειθαρχικού και η γενική συνέλευση θα αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί.

Επίσης, τόνισε πως η συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για κάποιον οριστική διαγραφή από το Συμβούλιο και για κάποιον άλλον όχι.

«Πρόκειται να κατατεθεί η πρόταση του Πειθαρχικού στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ανοιχτεί ο φάκελος. Θα δούμε τι μας εισηγείται για τον καθένα χωριστά από τους τρεις ηθοποιούς. Μετά θα προκηρύξουμε τη Γενική Συνέλευση εντός εύλογου διαστήματος.Η γενική συνέλευση είναι η μόνη αρμόδια για το αν θα αποφασίσει με την πρόταση του Πειθαρχικού ή όχι. Η σύνθεσή της παίζει σημαντικό ρόλο. Μπορεί να έχει και 800 άτομα. Η ψήφος είναι μυστική με κάλπη. Εγώ έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω», εξήγησε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Το διπλό «παιχνίδι» του Ερντογάν με Γερεβάν και Μπακού

Μόνο τυχαίο δεν ήταν, τονίζουν οι τούρκοι αναλυτές Ερκίν...