Ρύθμιση για αναστολή πλειστηριασμών και οικονομικό επίδομα τα Χριστούγεννα προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Ρύθμιση από το υπουργείο Παιδείας για αναστολή των πλειστηριασμών καθώς και οικονομική ενίσχυση των αδύναμων οικονομικά νοικοκυριών προανήγγειλε από τη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην τριτολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δεκτές προτάσεις που κατέθεσαν οι πολιτικοί αρχηγοί και στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην αναστολή των πλειστηριασμών, τόνισε ότι «θα υπάρξει με σχετική ρύθμιση που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Σε ότι αφορά ειδικότερα τις προτάσεις Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα. Το πως και με ποιο τρόπο καθώς και το πότε ακριβώς, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα εξειδικευτεί από το οικονομικό επιτελείο υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα σταθεί όπως το έχει κανει μέχρι σήμερα κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Δανία: Η πρωθυπουργός Μέτε Φρεντέρικσεν «δεν σκοπεύει να αναλάβει» την ηγεσία του ΝΑΤΟ

Η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν διαβεβαίωσε σήμερα ότι...

Ζελένσκι: Xαιρετίζει «τα νέα που περιμέναμε» από την Μπαχμούτ

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε απόψε «τα...

ΗΠΑ: Ο Μάικ Πενς κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του 2024

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς κατέθεσε σήμερα...

Ουκρανοί πίσω από την επίθεση με drone στο Κρεμλίνο; – Δίκτυο σαμποτέρ μέσα στη Ρωσία

Η Ουκρανία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο πρακτόρων και υποστηρικτών...