Ρωσία: Εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη ο ναύαρχος που υποστηρίζουν ότι σκότωσαν οι Ουκρανοί

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσίευσε την Τρίτη πλάνα που δείχνει τον Βίκτορ Σοκόλοφ, τον διοικητή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, να παρευρίσκεται σε συνεδρίαση του αμυντικού συμβουλίου μέσω βιντεοκλήσης, μια ημέρα αφότου η Ουκρανία ισχυρίστηκε ότι ο Σοκόλοφ σκοτώθηκε σε επίθεση στο αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη.

Ο Βίκτορ Σοκόλοφ

Σε βίντεο που δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Σοκόλοφ εμφανίστηκε να συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και άλλους ανώτατους ναύαρχους και αρχηγούς του στρατού.

Υπενθυμίζεται πως οι ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας δήλωσαν τη Δευτέρα ότι σκότωσαν τον Σοκόλοφ, τον ανώτατο ναύαρχο της Μόσχας στην Κριμαία, μαζί με άλλους 33 αξιωματικούς σε μια επίθεση με πυραύλους την περασμένη εβδομάδα, η οποία είχε προγραμματιστεί να συμπέσει με μια συνάντηση αξιωματούχων του ναυτικού.

Ωστόσο, το Κρεμλίνο δήλωσε την Τρίτη ότι δεν «έχει λάβει καμία πληροφορία» σχετικά με τον φερόμενο θάνατο του Σοκόλοφ από το υπουργείο Άμυνας.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του αύριο στο Caravel

Θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία,...

Listen Up: 100+1 χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τις γιορτές

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια κρύβουν ενίοτε εκπλήξεις, όσον αφορά την...

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί και ο Γιώργος Βαρεμένος

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο...

Δραγασάκης: Παραιτήθηκε από την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει μέλος του κόμματος

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης από την Κεντρική επιτροπή του...