Πυροβολισμοί στα γραφεία της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

Στόχος πυροβολισμών έγινε σήμερα η έδρα της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (TFF) κοντά στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαίωσε ένας αξιωματούχος.

Σύμφωνα με το ιδιωτικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, επτά σφαίρες ερρίφθησαν από το εξωτερικό του κτιρίου στοχεύοντας το γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας καθώς και μια αίθουσα συνεδριάσεων που βρίσκεται στον από κάτω όροφο.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η έδρα της TFF βρίσκεται στη Ρίβα, στα βορειοανατολικά της Κωνσταντινούπολης, στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Ο Ομέρ Τσελίκ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, είπε ότι μίλησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μεχμέτ Μπουγιουκεσί, μετά το επεισόδιο.

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γιερλίκαγια, ανέφερε μέσω του Twitter ότι διενεργείται έρευνα για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Fitch: Έδωσε την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα

Στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας προχώρησε ο...

COP28: Ο χρόνος τελείωσε, τα χειρότερα έρχονται, αν δεν δράσουμε

«Το πόρισμα του «Λάνσετ» για το 2023 επιβεβαιώνει ότι...