Πρώτη αντίδραση Ερντογάν: Ο Τσαβούσογλου έβαλε τον Δένδια στη θέση του

Το πρώτο σχόλιό του μετά το «θερμό επεισόδιο» του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου μπροστά στις κάμερες έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο υπουργός Εξωτερικών μας έβαλε τον Δένδια στη θέση του, αντιδρώντας στη στάση του» δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παρέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Δεν μπορεί να περιμένουν από τον Τσαβούσογλου να παραμείνει σιωπηλός» πρόσθεσε, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Daily Sabah.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα εξακολουθεί να διορίζει μουφτή σαν να είναι δημόσιος αξιωματούχος · ενώ το [Ελληνικό Ορθόδοξο] Πατριαρχείο επιλέγει τους δικούς του αξιωματούχους μέσω της Ιεράς Συνόδου».

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μπελέρης: Απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια ορκωμοσίας

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την άδεια ορκωμοσίας του Φρέντι...

Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ με απόφαση Βρούτση

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απαγόρευσε την έκδοση...