Podcast: Ο Αλέξης Πατέλης παρουσιάζει το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Βαβέλ

Στο νέο επεισόδιο του podcast ΒΑΒΕΛ, ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για όλα.

Κάνει τον απολογισμό της τετραετίας και στέκεται στις πολλές και σημαντικές μεταρρυθμίσεις, σημειώνοντας μεν την πρόοδο στον περιορισμό της φοροδιαφυγής, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει.

Αναφέρεται ιδιαίτερα στις επενδύσεις που έγιναν και απαντάει στην κριτική του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Μιλάει για το πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία, περιγράφοντας πως θα επιτευχθεί η αύξηση των μισθών και ποια θα είναι η στόχευση της μείωσης των φόρων.Ενώ τέλος, απαντάει στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την κρατικοποίηση της ΔΕΗ και της Εθνικής Τράπεζας.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μπαρτσελόνα – Ζιρόνα 2-4: «Σεισμός» στη Βαρκελώνη και ξανά κορυφή

Η Ζιρόνα δεν θριάμβευσε απλώς στη Βαρκελώνη. Κατατρόπωσε την...

ΠαΣοΚ: Το επόμενο βήμα για την «ολική επιστροφή»

Οι κάμερες έχουν στηθεί στη σειρά μπροστά από την...

Ο Μπάιντεν προσκάλεσε τον Ζελένσκι στις ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν θα φιλοξενήσει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ουάσιγκτον...

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 97-85: Το 10/10 με υπογραφές Μήτογλου και Ναν

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε το «χαρακίρι» και νίκησε 97-85 τον...

Άννα Ντουντουνάκη: Χρυσή στα 50μ πεταλούδα του Ευρωπαϊκού 25άρας

Ακόμη μία πρωτιά, ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση για την...