Πλεύρης: «Καταδικάζω την επίθεση κατά του Βαρουφάκη»

Καταδικάσε από το βήμα της Βουλής την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί περαστικά.

Όπως είπε ο κ. Πλεύρης, η επίθεση έγινε από συγκεκριμένους, οι οποίοι «ταυτοποιήθηκαν ως αναρχικά στοιχεία που αναπτύσσουν εγκληματική δράση».

«Πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση, για οποιονδήποτε πολίτη, δεν πρέπει να γίνονται επιθέσεις από οποιονδήποτε. Δεν χωράνε αυτά τα πράγματα στη δημοκρατία μας», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΜεΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, ευχαρίστησε τον κ. Πλεύρη για τις ευχές του, ωστόσο αμφισβήτησε για το ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση κατά του κ. Βαρουφάκη.

«Αν θέλετε να συμπαρασταθείτε  στον κ. Βαρουφάκη πιάστε τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση. Ο κ. Βαρουφάκης μίλησε για ανθρώπους του υποκόσμου. Εσείς, που νομοθετείτε ως κυβέρνηση για τους ολιγάρχες, πιάστε τους. Πιάσατε τους συνήθεις υπόπτους. Όταν ήμασταν στο εφετείο που καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, είχε προπηλακιστεί ο κ. Βαρουφάκης από έναν άνδρα των ΜΑΤ. Η ΕΔΕ γι αυτή την υπόθεση ακόμα εκκρεμεί. Ακόμα δεν μάθαμε ποιος είναι αυτός. Βρήκατε ένα 17χρονο και τον εντοπίσατε μέσα σε 10 λεπτά ποιος ήτανε. Έτσι μας λέτε, για να αλλάξετε το αφήγημα. Την ΕΔΕ όμως για τον αστυνομικό που χτύπησε τον κ. Βαρουφάκη, ακόμα δεν την έχετε λήξει, τόσα χρόνια μετά. Όμως εμείς, δεν θα επιτρέψουμε αυτή η συζήτηση για την επίθεση στον κ. Βαρουφάκη να αποπρασανατολίσει τη κοινή γνώμη από το μεγάλο έγκλημα των Τεμπών», ανέφερε ο κ. Αρσένης.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Τελικά στο Μάτι δεν έφταιγε κανείς…

Στις 23 Ιουλίου ήμουν στο σπίτι μου στο Μάτι,...

OHE: Απάνθρωπη η εντολή για εκκένωση της Ράφα

Οι εντολές του Ισραήλ για μετεγκατάσταση των Παλαιστινίων από...

Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη στην ηγεσία του CDU με 89%

O αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη...

Τους Παξούς επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Τους Παξους επισκέφθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον...

Ράφα: Αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση

Κρίσιμες είναι οι ώρες στο νότιο τμήμα της Λωρίδας...