Πήρε Μαρκίνιος η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (13/6) τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού, Μαρκίνιος, από τη Σάο Πάολο, προχωρώντας έτσι σε μία σημαντική επένδυση.

Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η λονδρέζικη ομάδα πλήρωσε ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων λιρών (3,8 εκατ. ευρώ) για τον 19χρονο, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες».

«Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τη μεταγραφή με τη Σάο Πάολο, καθώς ο Μαρκίνιος ήταν ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε για λίγο καιρό» τόνισε απ’ την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ Έντου, συμπληρώνοντας πως «…στα 19 του, είναι ακόμα πολύ νέος, άρα είναι παίκτης για το μέλλον».

Ο Μαρκίνιος, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει τη Βραζιλία στις εθνικές ομάδες Under-16 και Under-17, έπαιξε πέρσι σε 17 αγώνες με τη Σάο Πάολο σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τρεις φορές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Εκλογές 2023: O τελικός της Euroleague και εμπλοκή με το Κυπέλλο

Την ημερομηνία των εκλογών ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί...

Εκλογές 2023: Οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι τις 21 Μαΐου

Ο κύβος ερρίφθη. Η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...

Ελλάδα U21 – Λευκορωσία U21 1-1: Γκέλα με το καλημέρα για την Ελπίδων

Ισόπαλη 1-1 με τη Λευκορωσία αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα...