Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Θράκη: Δεν είχαμε καμία πληροφόρηση για το θέμα από την κυβέρνηση

Διευκρινίσεις για το ζήτημα της Θράκης έδωσαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι εν λόγω πηγές διαψεύδουν ότι υπήρξε πληροφόρηση για το θέμα της Θράκης από την κυβέρνηση, ενώ κάνουν λόγο για «ψεύδη» Σκέρτσου.

Συγκεκριμένα ανέφεραν πως «δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση προφορική ή γραπτή για το θέμα της Θράκης από την κυβέρνηση πριν τις εκλογές, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Σκέρτσος και ισχυρίζεται στα ΜΜΕ», καθώς και ότι «ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε συζήτηση ή προφορική επικοινωνία με τον κ. Γεραπετρίτη ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της ΝΔ και το γραφείο του Προέδρου για τη Θράκη».

Επίσης, οι ίδιες πηγές τόνισαν πως «μετά τις εκλογές απεστάλη από το Γραφείο του κ. Προέδρου της ΝΔ δελτίο της ΕΥΠ προς το γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επιλεκτικές πληροφορίες για όλους τους μειονοτικούς υποψήφιους βουλευτές στη Θράκη».

Τελος, παρέπεμψαν στη χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, κατά την οποία υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν πρόκειται ποτέ να εργαλειοποιήσει την ΕΥΠ διαρρέοντας πληροφορίες που έχουν κοπεί και ραφτεί στα μέτρα του, όπως κάνει η Νεα Δημοκρατία για ψηφοθηρικούς λόγους».

«Δεν το κάναμε την περίοδο 2015-2019 ως κυβέρνηση και δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι σήμερα, με πληροφορίες για τις εκτεταμένες προεκλογικές επαφές στελεχών της ΝΔ με το τουρκικό προξενείο και τον ψευδομουφτή. Η αντιμετώπιση της τουρκικής επιρροής στη Θράκη δεν γίνεται επαναλαμβάνοντας τις κυπατζίδικες πρακτικές του παρελθόντος και ζητώντας πιστοποιητικά φρονημάτων και δηλώσεις μεταμέλειας, αλλά θωρακίζοντας την ισονομία και ισοπολιτεία στην περιοχή», σημείωσαν οι εν λόγω πηγές.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΝΔ: Νέος διευθυντής γραφείου Τύπου ο Χάρης Χατζηχαραλάμπους

Νέο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε...

Ανδρουλάκης για φορολογικό νομοσχέδιο: «Κλείνετε το μάτι στη φοροδιαφυγή και την φοροαποφυγή»

Αναχρονιστικό και αναποτελεσματικό χαρακτήρισε το φορολογικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος...

Φάμελλος: «Λιγότερα για μια βίλα στη Μύκονο παρά για παλιά μονοκατοικία στη Θράκη»

«Το φορολογικό νομοσχέδιο όχι μόνο δεν καταπολεμά, αλλά αντίθετα...