Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης

Ο Γιώργος Τσαούσης άφησε την τελευταία του πνοή στις 27 Δεκεμβρίου και η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή σήμερα μέσω μιας ανακοίνωσης από «Το σπίτι του ηθοποιού» στα social media.

Η ανακοίνωση

«Ο Γιώργος Τσαούσης, αγαπημένος συνάδελφος και σπουδαίος άνθρωπος έφυγε από την ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2021 σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και σε όσους τον γνώριζαν. Ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο γνωστός ποινικολόγος που είναι ανιψιός και βαφτισιμιός του, προσέφερε εις μνήμη του στο Ίδρυμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδων ευρώ) και τον ευχαριστούμε από καρδιάς γι΄ αυτή του την χειρονομία που μας συγκίνησε όλους.
Ο Γιώργος Τσαούσης εκτός από ένας σπουδαίος αλλά και σεμνός ηθοποιός, ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, καλός, ευγενικός, δίκαιος και δοτικός ο οποίος είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αφήνοντας πάντα το στίγμα του. Ευχόμαστε καλό κουράγιο στην οικογένειά του που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα του φροντίζοντάς τον με πάρα πολλή αγάπη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Γιώργο. Θα μας λείψεις!»

Γιώργος Τσαούσης Φιλμογραφία

Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)[παρουσιαστής εκπομπής στην τηλεόραση]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Μαριχουάνα stop! (1971)
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Η Μεσόγειος φλέγεται (1970)
Ο απίθανος (1970)
Ο αχαΐρευτος (1970)
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[παρέα Σταθοπούλου]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968) [Σωτήρης]
Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1976)[με την παρέα που τσακώνεται με τον Κωνσταντάρα]
Αχ! Αυτή η γυναίκα μου (1967) [Φαίδων]
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Η Τουρκία εκμεταλλεύεται την ομίχλη του πολέμου

Project SyndicateΟ πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει δώσει...

ΕΕ: Εκτακτα μέτρα για την ενεργειακή απεξάρτηση από τη Ρωσία

Τους βασικούς άξονες του σχεδίου της ΕΕ για την απεξάρτηση...

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός στην COSMOTE TV για 3 χρόνια, με ποσό ρεκόρ

Η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι...

Βουλή: Κατατέθηκε ο νέος Κλιματικός Νόμος που καταργεί τα ορυκτά καύσιμα

Κατατέθηκε στη Βουλή ο κλιματικός νόμος, που περιλαμβάνει μέτρα...