Πελώνη : Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την έξοδο από την υγειονομική κρίση – Καλεί σε 31 συγκεντρώσεις

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπροσώπος Αριστοτελία Πελώνη κατηγορώντας την Κουμουνδούρου ότι υπονομεύει την διαχείριση της πανδημίας και την έξοδο από την υγειονομική κρίση, καθώς καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη έχει ως εξής:

«Ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα και ενώ το τριήμερο αυτό ήταν ευκαιρία να χαμηλώσουν οι τόνοι και να χαλαρώσουν οι πολίτες με τις οικογένειές τους, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

»Η υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό της.

»Εγκαλεί την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ την ίδια ώρα υποσκάπτει τις άμυνες της κοινωνίας απέναντι σε αυτή. Υπονομεύει έτσι την έξοδο από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση.

»Η πλειοψηφία της κοινωνίας επιζητά κοινωνική ηρεμία, ασφάλεια και επιστροφή στην κανονικότητα. Η αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται για ακόμη μια φορά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Και αποδεικνύει πώς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνεις το μόνο που ξέρεις καλά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μαρινάκης: Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία ο κ. Κασσελάκης; Δεν ξεκινάμε καλά

Την αιχμηρή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη προκάλεσε...

Εκκρεμείς συντάξεις: Σε υψηλά επίπεδα οι επικουρικές, μειώθηκαν οι κύριες

Μειωμένες είναι οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις στο τέλος του...

Πακιστάν: Βομβιστική επίθεση σε τζαμί με 52 νεκρούς

Με αίμα βάφτηκε θρησκευτική συγκέντρωση για τα γενέθλια του...

Λογαριασμοί ρεύματος: Το ποσό της επιδότησης για τον Οκτώβριο

Και τον Οκτώβριο συνεχίζεται η επιδότηση των λογαριασμών ρεύματος...