Παρέμβαση Καραμανλή για τις υποκλοπές: «Όλα στο φως»

Θέση στην υπόθεση των συνακροάσεων πήρε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σε ομιλία του στα Ανώγεια για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο πρώην Πρωθυπουργός (θύμα και αυτός τηλεφωνικών υποκλοπών) ζήτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και βεβαίως  απαίτησε να βγουν όλα στο φως «ώστε να μην μένουν σκιές που δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο».

Ο κ. Καραμανλής χωρίς περιστροφές και γενικολογίες, ζήτησε όλα να έρθουν στο φως στο μείζον αυτό θέμα που ταλανίζει το τελευταίο διάστημα τον δημόσιο βίο. Υπενθυμίζω ότι τη φράση  «όλα στο φως», όπως ενθυμείστε, την έκανε και ο Πρωθυπουργός.

Αλλά η παρέμβασή του δεν περιορίστηκε μόνον για τις υποκλοπές. Αναφέρθηκε και στις τουρκικές προκλήσεις λέγοντας: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια αναθεωρητική Τουρκία που θέλει να ηγεμονεύσει στην ευρύτερη περιοχή, που δεν συμβαδίζει με το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες. Που επιδιώκει να αλλάξει το στάτους κβο».

Και πρόσθεσε με νόημα: »Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα θα πρέπει να φροντίζουμε για την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας και παράλληλα να συντηρούμε την εθνική ομοψυχία». Εκείνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι στα Ανώγεια για να ακούσουν τον Κώστα Καραμανλή βρέθηκαν πολλοί βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ..

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Fitch: Έδωσε την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα

Στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας προχώρησε ο...

COP28: Ο χρόνος τελείωσε, τα χειρότερα έρχονται, αν δεν δράσουμε

«Το πόρισμα του «Λάνσετ» για το 2023 επιβεβαιώνει ότι...