ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Καταγγελία του παρατηρητή για απειλητικές αναρτήσεις

Στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα βρίσκονται οι καταγγελίες που έκανε ο παρατηρητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την έκθεση που είχε κάνει ο Δικέφαλος είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΠΑΟΚ είχε αντιδράσει έντονα στη συγκεκριμένη τιμωρία και ο παρατηρητής της αναμέτρησης κατήγγειλε ότι υπάρχουν απειλητικές σε βάρος του αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα η ΔΕΑΒ επέβαλε τιμωρίες στον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό για τους πυροβολισμούς που έπεσαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ κλήθηκαν σε απολογία η Παναχαϊκή και ο Διαγόρας Ρόδου.

Η ΔΕΑΒ με σχετικές αποφάσεις της επέβαλε τις παρακάτω Διοικητικές Ποινές:

«Α) Σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου «Απόλλων Ποντίων» Διοικητικό Πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για έναν (1) αγώνα εθνικής διοργάνωσης που αυτό αγωνίζεται ως γηπεδούχος, και

Β) Σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου «Μανδραϊκός» Διοικητικό Πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τρεις (3) αγώνες εθνικής διοργάνωσης που αυτό αγωνίζεται ως γηπεδούχος, λόγω σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα μεταξύ των φιλάθλων των ανωτέρω ποδοσφαιρικών ερασιτεχνικών σωματείων κατά τον μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Γκορυτσάς Ασπροπύργου στις 18-02-2024 για το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣΔΑ. 

Γ) Περαιτέρω απέστειλε κλήσεις σε ακρόαση για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στις ΠΑΕ Παναχαϊκή και ΓΣ Διαγόρας Ρόδου για σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα, κατά τον μεταξύ τους αγώνα, που έγινε στις 25-02-2024 στη Ρόδο για το πρωτάθλημα της Super League 2 2023-2024. 

Δ) Τέλος η ΔΕΑΒ με απόφαση της θα διαβιβάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα καταγγελία του Παρατηρητής της, στον αγώνα πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 18-02-2024, για απειλητικές σε βάρος του αναρτήσεις στο διαδίκτυο».

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Νομοσχέδιο ΕΣΥ: Αντιδράσεις στη Βουλή – Απέσυρε ρύθμιση ο Γεωργιάδης

Αποσύρθηκε από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη η ρύθμιση...

Euroleague: Τα ζευγάρια των playoffs – Ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν με νίκες την κανονική περίοδο...