Πανικός στο αεροδρόμιο της Ατλάντα – Εκπυρσοκρότησε όπλο επιβάτη

Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν όταν εκπυρσοκρότησε όπλο στο αεροδρόμιο της Ατλάντα, ενημέρωσε Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ (TSA).

«Περί τις 13:30 (σ.σ. τοπική ώρα), έγινε έρευνα αποσκευών στο Κεντρικό Σημείο Ελέγχου του Διεθνούς Αεροδρομίου Hartsfield-Jackson στην Ατλάντα εντοπίστηκε ένα απαγορευμένο αντικείμενο. Ζητήθηκε από τον επιβάτη να μην αγγίξει την αποσκευή και καθώς άνοιξε (σ.σ. ο υπάλληλος) την τσέπη που περιείχε το απαγορευμένο αντικείμενο, ο επιβάτης πετάχτηκε και άρπαξε ένα πυροβόλο όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε» τονίστηκε στην ενημέρωση.

Ο επιβάτης, στη συνέχεια, το έσκασε από το σημείο, αλλά οι Αρχές ξεκαθάρισαν ότι δεν θεωρούν το συμβάν επίθεση.

«Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι τρία άτομα υπέστησαν μη επικίνδυνους, για τη ζωή τους, τραυματισμούς» επεσήμανε η TSA, συμπληρώνοντας πως «μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τραυματισμοί».

Σημειώνεται πως ο πανικός σημειώθηκε σε μια περίοδο που ταξιδεύουν εκατομμύρια άνθρωποι για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Δείτε βίντεο από τις στιγμές στο αεροδρόμιο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Νόμπελ Ειρήνης: Τα φαβορί και οι εκπλήξεις για τη φετινή απονομή

Έξι ημέρες πριν τη φετινή απονομή του Νόμπελ Ειρήνης,...

Πλημμύρες στη Νέα Υόρκη – «Νέα κανονικότητα» λόγω της κλιματικής αλλαγής

Οι καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν πλημμύρες στη Νέα Υόρκη...

ΗΠΑ: Τελευταία στιγμή απέφυγαν το shutdown – Εγκρίθηκε νομοσχέδιο «έκτακτης ανάγκης»

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε σήμερα ένα νομοσχέδιο...