Παναθηναϊκός – Μονακό (80-83): Τον «σκότωσε» γιατί τον αγαπούσε

Το ματς ξεκίνησε με τους Πράσινους στα πρώτα λεπτά να μπαίνουν συγκεντρωμένα και να έχουν έλεγχο του ματς και ήταν μπροστά με 9-6 χωρίς να κάνουν βεβιασμένες προσπάθειες.

Όμως από εκεί και πέρα χάθηκαν από προσώπου γης και η Μονακό με Χολ, Τζέιμς και Τζόν Μπράουν να κάνουν πάρτι, έτρεξε ένα σερί 23-4 και εν μέσω αποδοκιμασιών από τον κόσμο του Τριφυλλιού προς τους παίκτες τους το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 13-29.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε κακό μπάσκετ στην αρχή και από τις δύο ομάδες που είχαν τρομερή αστοχία με τον Παναθηναϊκό να καταγράφει σε 16 λεπτά 11 λάθη. Εκεί πήραν την ευθύνη οι Λι και Γουίλιαμς και ο Παναθηναϊκός ξύπνησε για τα καλά.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 6 πόντους διαφορά μετά το κάρφωμα του φόργουορντ του Τριφυλλιού (34-40) και το ΟΑΚΑ να ζωντανεύει μετά και την ανακοίνωση του Μπέικον από τα μεγάφωνα που έφερε πανζουρλισμό στις εξέδρες.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Με το βλέμμα στο Κέντρο η κόντρα ΠαΣοΚ – ΝΔ για τα φορολογικά

Εικόνες από την προεκλογική περίοδο των δεύτερων εκλογών υπάρχουν...

ΝΑΤΟ: Ο Γενς Στόλτενμπεργκ είναι σίγουρος για την ένταξη της Σουηδίας

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι...

Δουδωνής: Θα φορολογήσουμε τα κέρδη από 5% έως 15%

Ποικίλες συζητήσεις προκάλεσε η δήλωση του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού...

Ρωσία: Επιθέσεις με drones μέσα στη Μόσχα

Η Μόσχα δέχθηκε τα ξημερώματα μία, πρωτοφανούς κλίμακας, επίθεση...