Παναθηναϊκός: Κρίνεται σήμερα η παρουσία των Χουάνκαρ-Γκατσίνοβιτς απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός σήμερα (10/5) ολοκληρώνει την προετοιμασία του εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (11/5, 21:00) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

Πλέον όλοι αναμένουν να δουν τι θα γίνει στην σημερινή προπόνηση τόσο με τον Χουάνκαρ, όσο και με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που σήμερα θα κριθεί η παρουσία τους ή όχι στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός αριστερός αμυντικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ με πρόβλημα στη γάμπα και στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε θεραπεία και έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα πάρει την απόφαση αν θα τον πάρει στην αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό. Πάντως μέχρι στιγμής οι πιθανότητες για την συμμετοχή του είναι μοιρασμένες.

Επιπλέον, την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που είναι επίσης οριακή, καθώς ο Σέρβος μέσος έλειψε από το ματς των πράσινων με την Ένωση και στην χθεσινή προπόνηση συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν πάντως στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα στον δρόμο προς την ευρωπαϊκή του έξοδο τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Παλεύοντας με τους «νοικοκυραίους»

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης δεν έχει αυταπάτες....

Μπαρτσελόνα – Ζιρόνα 2-4: «Σεισμός» στη Βαρκελώνη και ξανά κορυφή

Η Ζιρόνα δεν θριάμβευσε απλώς στη Βαρκελώνη. Κατατρόπωσε την...

ΠαΣοΚ: Το επόμενο βήμα για την «ολική επιστροφή»

Οι κάμερες έχουν στηθεί στη σειρά μπροστά από την...

Ο Μπάιντεν προσκάλεσε τον Ζελένσκι στις ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν θα φιλοξενήσει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ουάσιγκτον...