Οταν τα κρυπτονομίσματα διαταράσσουν τις προσωπικές σχέσεις

Τα περισσότερα μειονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων είναι ήδη γνωστά: αστάθεια, πιθανότητα κλοπής ή παραβίασης και πιθανότητα αλλαγών στις κανονιστικές ρυθμίσεις. Αποδεικνύεται, ότι τα κρυπτονομίσματα μπορούν επίσης να μην είναι αρκετά… βοηθητικά και στην κοινωνική ζωή του κατόχου τους.

Περίπου το 60% των επενδυτών σε κρυπτονομίσματα δηλώνουν ότι η πίστη ή οι επενδύσεις τους στο χώρο είχαν αρνητικό αντίκτυπο στις προσωπικές τους σχέσεις, σύμφωνα με έρευνα της SurveyMonkey που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της .Tech Domains που εξέτασε αρκετά θέματα σχετικά με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Επιπλέον, υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ του ποσοστού της καθαρής αξίας που επενδύει κάποιος σε κρυπτονομίσματα και της πιθανότητας να πει ότι οι προσωπικές τους σχέσεις έχουν επηρεαστεί αρνητικά.

«Η πίεση στις προσωπικές σχέσεις θα μπορούσε να έρθει από αρκετές διαφορετικές κατευθύνσεις» δήλωσε στο Bloomberg ο Τζέφρεϊ Χάλι, επικεφαλής αναλυτής της Oanda Asia-Pacific Pte. «Ένα πρόσωπο, το οποίο επενδύει σε κρυπτονομίσματα, και είναι σε σχέση με ένα άτομο που είναι σφοδρός αρνητής (των κρυπτονομισμάτων) θα δημιουργούσε φυσικά στρες – ειδικά όταν τα cryptos έχουν τόσο μεγάλες ενδοημερήσιες μεταβολές στην αξία και, επομένως, την αξία του χαρτοφυλακίου», κατέληξε.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «τα χρήματα και η απληστία μπορούν να διαφθείρουν, αν ένα άτομο γίνει εκατομμυριούχος, ή χάσει τα πάντα, η αντίληψη και των δύο μερών το ένα προς το άλλο θα μπορούσε να αλλάξει».

Πηγή: ot.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Μάχη του Κουρσκ: Η κρίσιμη αναμέτρηση, η καθοριστική ήττα

Το καλοκαίρι του 1943 ο Γερμανικός Στρατός προετοίμαζε τη...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε live την ομιλία του στην ευρωβουλή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει ομιλία στην ολομέλεια του...

Αφιέρωμα του Βρετανικού Conde Nast Traveller σε Πάτμο και Λειψούς

Τους λόγους που η Πάτμος και οι Λειψοί ταυτίζονται...

Δημοσκόπηση GPO: Στο 8,9% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Με 8,9% διαφορά προηγείται στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ...

Σκρέκας: Επιδότηση ρεύματος 0,20 ευρώ/kWh τον Ιούλιο σε όλες τις κατοικίες

Διευρύνεται για τον Ιούλιο η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος για όλες...