Οταν τα κρυπτονομίσματα διαταράσσουν τις προσωπικές σχέσεις

Τα περισσότερα μειονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων είναι ήδη γνωστά: αστάθεια, πιθανότητα κλοπής ή παραβίασης και πιθανότητα αλλαγών στις κανονιστικές ρυθμίσεις. Αποδεικνύεται, ότι τα κρυπτονομίσματα μπορούν επίσης να μην είναι αρκετά… βοηθητικά και στην κοινωνική ζωή του κατόχου τους.

Περίπου το 60% των επενδυτών σε κρυπτονομίσματα δηλώνουν ότι η πίστη ή οι επενδύσεις τους στο χώρο είχαν αρνητικό αντίκτυπο στις προσωπικές τους σχέσεις, σύμφωνα με έρευνα της SurveyMonkey που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της .Tech Domains που εξέτασε αρκετά θέματα σχετικά με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Επιπλέον, υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ του ποσοστού της καθαρής αξίας που επενδύει κάποιος σε κρυπτονομίσματα και της πιθανότητας να πει ότι οι προσωπικές τους σχέσεις έχουν επηρεαστεί αρνητικά.

«Η πίεση στις προσωπικές σχέσεις θα μπορούσε να έρθει από αρκετές διαφορετικές κατευθύνσεις» δήλωσε στο Bloomberg ο Τζέφρεϊ Χάλι, επικεφαλής αναλυτής της Oanda Asia-Pacific Pte. «Ένα πρόσωπο, το οποίο επενδύει σε κρυπτονομίσματα, και είναι σε σχέση με ένα άτομο που είναι σφοδρός αρνητής (των κρυπτονομισμάτων) θα δημιουργούσε φυσικά στρες – ειδικά όταν τα cryptos έχουν τόσο μεγάλες ενδοημερήσιες μεταβολές στην αξία και, επομένως, την αξία του χαρτοφυλακίου», κατέληξε.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «τα χρήματα και η απληστία μπορούν να διαφθείρουν, αν ένα άτομο γίνει εκατομμυριούχος, ή χάσει τα πάντα, η αντίληψη και των δύο μερών το ένα προς το άλλο θα μπορούσε να αλλάξει».

Πηγή: ot.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Φωτιές – Στις πληγείσες περιοχές της Ηλείας μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις πληγείσες, από...

ΔΕΔΔΗΕ – Χωρίς ρεύμα χωριά σε Αρχαία Ολυμπία και Β. Εύβοια – Τι συμβαίνει στη Βαρυμπόμπη

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές ηλεκτροδοτούνται στη Βαρυμπόμπη με τους...

«ARCHIMUSE» – Οι εννέα μούσες με τα μάτια του Fererico Babina

Στη σειρά «ARCHIMUSE» που παρουσίασε πριν λίγο καιρό ο...

Πότε θα καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης για δημόσιο και συντάξεις

Σχέδιο για την πλήρη και μόνιμη κατάργηση της εισφοράς...