Ολυμπιακός για Εμβιλά : «Η μηχανή του κέντρου»

Το βράδυ της Τετάρτης (21/10) ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μαρσέιγ με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Γιαν Εμβιλά.

Ο Γάλλος μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, «κατάπιε» 12 χιλιόμετρα και… συστήθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού ως ένας κορυφαίος χαφ που είναι. Καθώς έδειξε στο γήπεδο όλες τις αρετές του, πετυχαίνοντας σπουδαία επιτεύγματα. Έτρεξε συνολικά 11,7 χιλιόμετρα και είχε 51 σωστές πάσες από τις 56 που επιχείρησε (ποσοστό επιτυχίας 91%!). Πρώτος και στις δύο κατηγορίες από πλευράς «ερυθρόλευκων» παικτών!

Ο Εμβιλά απέδειξε με λίγα λόγια πως είναι μία «μηχανή του κέντρου», όπως πολύ εύστοχα αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην αποθεωτική ανάρτησή της για τον 30χρονο χαφ.

Επίσης, όντας σε mood Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν φωτογραφία με τα αστέρια στη φανέλα του Ολυμπιακού και έχοντας ως λεζάντα «Αυτά τα χρώματα, αυτό το σήμα, αυτή η διοργάνωση». Με την ελπίδα η νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ να είναι απλά η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού στα… αστέρια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Επιστολική ψήφος: Αυτός είναι ο φάκελος για τις ευρωεκλογές

Την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου εντός και εκτός Ελλάδας, ανακοίνωσε...

Ιερουσαλήμ: Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση

Το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση...

Πέθανε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Πέθανε ο βραβευμένος Έλληνας συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία...