Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του»

«Πυρά» με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην «Καθημερινή», εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, λέγοντας πως «παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του».

«Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην ‘Καθημερινή’ συνοψίζεται ως εξής: καμία αυτοκριτική για το παρελθόν, καμία προοπτική για το μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

«Από τη μία, δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη για τα επαχθή κυβερνητικά του πεπραγμένα, δεν προβαίνει σε καμιά αυτοκριτική για τα χάλια στα οποία άφησε την πατρίδα το 2019» συμπληρώνει.

«Από την άλλη, η πρόταση του για το μέλλον της πατρίδας και των ανθρώπων της είναι μια Κυβέρνηση που θα περιλαμβάνει το ΚΚΕ, το οποίο είναι αναφανδόν κατά της Ε.Ε. (και το οποίο παρεμπιπτόντως αρνείται την πρόταση του) και τον κ. Βαρουφάκη, που επιθυμεί την ανατίναξη των τραπεζών κι επιστροφή στο 2015» επισημαίνει.

«Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, τόσο περισσότερο η κοινωνία των πολιτών της δημιουργίας, της προσπάθειας και της προκοπής συνειδητοποιεί ότι δεν έχει τίποτα να περιμένει από τον αμετανόητο κ. Τσίπρα και από τον ΣΥΡΙΖΑ, που παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του», καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου.

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

ΤΧΣ: Αποφασίζει στις 2 και 3 Μαρτίου για το placement της Πειραιώς

Έτοιμο να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο για...

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: «Όσο και να «μπαζώνει» θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μετά την τοποθέτηση...