Οικονόμου: «Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην ΕΕ, όταν ο Τσίπρας ζητούσε δανεικά από τον Πούτιν»

Στον Αλέξη Τσίπα, που έθεσε από την Πάτρα το δίλημμα των εκλογών, λέγοντας «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως «μόνο κάποιος που έχει τεράστιο έλλειμμα ιστορικής συνείδησης και περίσσεια θράσους θα τολμούσε να εκστομίσει τη φράση ‘Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία’».

«Η Νέα Δημοκρατία, κ. Τσίπρα, αποκατέστησε και θεμελίωσε τη δημοκρατία μας το 1974, έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το 1979 και την κράτησε σθεναρά μέσα σε αυτήν στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, όταν εσείς αναζητούσατε δανεικά από τον Πούτιν και καύσιμα από τον Μαδούρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η Πατρών – Πύργου αποτελεί την επιτομή φαυλότητας του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την Πάτρα, σημείωσε πως «ο πρωθυπουργός, πριν από δυο μήνες, παρουσίασε στην Πάτρα έναν πλήρως μελετημένο και κοστολογημένο σχεδιασμό 5 στρατηγικών στόχων, θεμελιωμένο σε 63 δρομολογημένα και 25 υπό σχεδιασμό έργα για τη Δυτική Ελλάδα».

Και προσέθεσε: «Σήμερα, ο κ. Τσίπρας – σε ένα ανερμάτιστο, ατεκμηρίωτο, διχαστικό, παραληρηματικό μονόλογο – δεν είπε τίποτα ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο, τίποτα που να δίνει πνοή και προοπτική στους πολίτες τόσο της Δυτικής Ελλάδας όσο και συνολικά της χώρας».

«Αντίθετα, με κάθε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας ανεβάζει την ένταση της χυδαιότητας και των ύβρεων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Τόλμησε μάλιστα ανερυθρίαστα να αναφερθεί στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, έργο που αποτελεί την επιτομή της φαυλότητας του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και θυσιάστηκε στα σκοτεινά παζάρια με τον κ. Καλογρίτσα για τον έλεγχο των ΜΜΕ», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Από τη μία, λοιπόν, γνώση, επαγγελματισμός, μελετημένο σχέδιο, ρεαλισμός, σταθερότητα. Από την άλλη, τοξικότητα, λάσπη, αερολογίες, διχασμός και ψέματα, ατελείωτα ψέματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Σκέρτσος: «Χρειαζόμαστε σταθερό χέρι στο τιμόνι της χώρας»

«Η χώρα χρειάζεται ένα σταθερό χέρι στο τιμόνι για...

ΗΠΑ: Ίδρυση διεθνούς δικαστηρίου για τη ρωσική εισβολή

Οι Ηνωμένες Πολιτείες τάχθηκαν σήμερα υπέρ της δημιουργίας ενός...

Τζέρεμι Κόρμπιν: Το Εργατικό κόμμα τον απέκλεισε από τις εκλογές

Αποκλείστηκε από υποψήφιος στις επόμενες εκλογές από το κόμμα...

Σκωτία: Νέος πρωθυπουργός της χώρας και επίσημα ο Χάμζα Γιούσαφ

Ο νέος ηγέτης του σοσιαλδημοκρατικού, αυτονομιστικού Σκωτικού Εθνικού Κόμματος...

Λαγονήσι: Κοντά στα ίχνη του δράστη η αστυνομία – Στο στόχαστρο των Αρχών ένα μαύρο τζιπ

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση στο Λαγονήσι, όπου άγνωστος πυροβόλησε...