Οι New York Times εξυμνούν την ελληνική φέτα: «Όλα γίνονται καλύτερα με ένα κομμάτι της»

Με μια συνταγή για την φέτα, η γνωστή αμερικανική εφημερίδα The New York Times υποστηρίζει ότι «όλα γίνονται καλύτερα με φέτα».

Η συνταγή είναι από τη δημοσιογράφο με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle.

Σε τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποια σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.

Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Σπαρτιάτες: Ο γρίφος της έκπτωσης, οι έδρες και οι πιθανές καραμπόλες

Η επικείμενη απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου (Εκλογοδικείου) για...

LVMH: Ο Μπερνάρ Αρνό ετοιμάζει τον διάδοχο – Το παρασκήνιο

Τέσσερις δεκαετίες πέρασε ο δισεκατομμυριούχος σήμερα Μπερνάρ Αρνό, εξελίσσοντας...

Ισραήλ: Τι «δουλειά» κάνει ένας πανάκριβος πύραυλος Arrow

Η εφημερίδα Maariv αποκάλυψε πως ο συντονισμός της αναχαίτισης...

Συνάντηση Κασσελάκη – Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου – Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο είχε στη Νέα...