Ο αλγόριθμος «μίλησε» – Με Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη ή Αταλάντα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League και πλέον ετοιμάζεται για τους «32» όπου θα βρει όπως όλα δείχνουν μία μεγάλη ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι θα μάθουν επίσημα τον αντίπαλο τους το μεσημέρι της Δευτέρα (13/12) στην κλήρωση που θα γίνει, ωστόσο μπορούν από τώρα να ετοιμάζονται για ένα «δυνατό» όνομα, καθώς ο… αλγόριθμος έχει ήδη κάνει μερικούς υπολογισμούς.

Ο Ολυμπιακός έχει μοιρασμένες πιθανότητες. Σχεδόν… Διότι είναι δύο + μία ομάδες που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπροστά τους.

Η Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη είναι σύμφωνα με τον αλγόριθμο οι δύο πιο πιθανές ομάδες της κλήρωσης για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Και μάλλον είναι και οι δύο πιο δύσκολες ομάδες που μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός στα μπαράζ.

Η πιθανότητα των Ερυθρολεύκων να κληρωθούν με τους Καταλανούς και τους Ανδαλουσιανούς φτάνει το 15,46%.

Ωστόσο από κοντά βρίσκεται και η Αταλάντα, με μειωμένες πιθανότητες όμως, σε σχέση με τα δύο μεγαθήρια της Ισπανίας, καθώς η «Ντέα» συγκεντρώνει ένα ποσοστό που ξεπερνά το 14%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Παλεύοντας με τους «νοικοκυραίους»

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης δεν έχει αυταπάτες....

Μπαρτσελόνα – Ζιρόνα 2-4: «Σεισμός» στη Βαρκελώνη και ξανά κορυφή

Η Ζιρόνα δεν θριάμβευσε απλώς στη Βαρκελώνη. Κατατρόπωσε την...

ΠαΣοΚ: Το επόμενο βήμα για την «ολική επιστροφή»

Οι κάμερες έχουν στηθεί στη σειρά μπροστά από την...

Ο Μπάιντεν προσκάλεσε τον Ζελένσκι στις ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν θα φιλοξενήσει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ουάσιγκτον...