Ντίσνεϋλαντ: Ανοίγει τις πύλες της στις 17 Ιουνίου

Η Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της στις 17 Ιουνίου καθώς τα γαλλικά μπαρ, εστιατόρια και τουριστικοί χώροι ξεκινούν και πάλι σταδιακά την λειτουργία τους έχοντας παραμείνει κλειστά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Ευρώπη, η Disneyland Paris, που απασχολεί 17.000 υπαλλήλους, είχε παραμείνει κλειστό από τις 13 Μαρτίου ως τις 15 Ιουλίου τον περασμένο χρόνο και ξαναέκλεισε στις 30 Οκτωβρίου.

Το θεματικό πάρκο χρειάστηκε να ματαιώσει δύο φορές τα σχέδια ανοίγματός του- την πρώτη τον Φεβρουάριο και ξανά τον Απρίλιο–λόγω της υγειονομικής κατάστασης στη Γαλλία.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Disneyland Paris θα ανοίξει και πάλι στις 17 Ιουνίου”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το θεματικό πάρκο προσθέτοντας ότι θα λάβει “ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας”.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Σφοδρές μάχες και βομβαρδισμοί στη Γάζα – Το τελεσίγραφο της Χαμάς για τους ομήρους

Η Λωρίδα της Γάζας παραμένει σήμερα θέατρο πολύνεκρων αεροπορικών...

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Παλεύοντας με τους «νοικοκυραίους»

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης δεν έχει αυταπάτες....

Μπαρτσελόνα – Ζιρόνα 2-4: «Σεισμός» στη Βαρκελώνη και ξανά κορυφή

Η Ζιρόνα δεν θριάμβευσε απλώς στη Βαρκελώνη. Κατατρόπωσε την...

ΠαΣοΚ: Το επόμενο βήμα για την «ολική επιστροφή»

Οι κάμερες έχουν στηθεί στη σειρά μπροστά από την...