Ντι Κάνιο: «Προτιμώ τον Ρονάλντο από τον Μέσι, γιατί έχει ψυχή»

Ο Λιονελ Μέσι στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορντό για το γαλλικό πρωτάθλημα έγινε δέκτης αποδοκιμασιών για την κακή εμφάνιση του, αλλά και τον αποκλεισμό των Παριζιάνων από την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League.

O Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός Πάολο Ντι Κάνιο κλήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Αργεντίνου σούπερ σταρ της Παρί, ενώ επιπλέον ανέφερε πως προτιμά τον Κριστιάνο Ρονάλντο για έχει ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάολο Ντι Κάνιο: 

«Ο Μέσι έφυγε από το γήπεδο ξύνοντας το κεφάλι του, δεν έχει συναισθήματα. Προτιμώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θέλετε να κάτσω στον πάγκο κόντρα στη Σίτι; Επιστρέφω στην Πορτογαλία, μετά γυρίζω και σημειώνω χατ-τρικ. Προτιμώ τον άνθρωπο που έχει ψυχή από τον εξωγήινο χωρίς συναισθήματα».

«Ο Μέσι έδειξε τα όρια της προσωπικότητάς του. Φυσικά, μπορεί να τον γιουχάρουν. Τον περίμεναν χιλιάδες θαυμαστές. Ονειρεύονταν, αλλά η συμπεριφορά του δεν ήταν η σωστή. Ο Νεϊμάρ ήταν ακόμα χειρότερος. Δεν κάνει αξιόλογα πράγματα και τον περασμένο μήνα είπε ότι ήθελε να πάει στο MLS για να κάνει τρεις μήνες διακοπές. Θέλω να πω ότι πρέπει να σέβεστε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr

Τελευταία νέα

Καναδάς: Χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους – Aνεξέλεγκες πυρκαγιές

Οι αρχές της καναδικής επαρχίας της Νέας Σκοτίας ζήτησαν...

Υπόθεση Μπελέρη: Κόντρα Πλεύρη – Ηλιόπουλου στο Twitter

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρωην Υπουργού Υγείας και...